home to blog Cel mai inalt website

Cel mai inalt website

In caz ca nu stiati cel mai inalt website e asta. Are doar 18.939 de kilometri. Adica daca dai din mouse, pentru  a ajunge la baza sitului trebuie sa parcurgi aproape 19.000 de kilometri.

Dar pentru ca noi in web design vorbim despre pixeli, intrebarea suna cam asa: Cat de mare sa fie un site decent? Cat de mare sa fie scroll-ul din dreapta? Puteti sa raspundeti  in orice unitate de masura  doriti 😉

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 thoughts on “Cel mai inalt website

  1. Vorbind de toate tipurile de site-uri, depinde. Pentru un blog, sa nu depaseasca 30 de post-uri pe pagina (nu stiu lungimea in km), dar nici cu 1-3 post-uri pe pagina nu imi plac. Ptr o pagina corporate, cred ca ar fi bine sa se incadreze totul in dimensiunea ecranului, sa nu mai dau eu scroll.
    Si exemplele pot continua…

  2. Sa fim seriosi … una la mana: scroll-ul se raporteaza la rezolutie (compara 14 scroll-uri pe 800×600 cu 14 scrolluri pe 2048×1536 [care e wide]) si 2: “nu conteaza marimea” ci continutul :))

  3. E ft orginala ideea cu site-ul, nu prea ii vad rostul, dar nah ce conteaza. Cred ca 30 de post-uti pe pagina e prea mult, eu zic cam maxim 15 post-uti pe pagina pentru bloguri, da maxim 15. CAt de o firma mai serioasa cum s-a zis mai sus, sa fie cam front page totul, sa nu ma tot plimb cu mouse-ul, si de pe pagina aia sa ajungi peste tot pe pagina unde vrei.

    Nimanui nu-i place sa parcurga km scroland.

  4. E un CSS test. Nu trebuie sa fie util. Nu e un front page. E un Proof Of Concept. Ideea e ca se poate. Scrie clar pe site “This website is a CSS experiment. ” ….

  5. E o imbecilitate. Am lăsat clicku’ apăsat pe săgetuţă, am plecat de la calculator, am fost mi-am făcut baie, am mâncat clătite, am văzut ştirile şi când m-am întors la calculator, un milimetru mai jos era scrollu’ din dreapta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: