home to blog Cel mai asteptat eveniment al anului 2012: Sensation WHITE in Romania

Cel mai asteptat eveniment al anului 2012: Sensation WHITE in Romania

Exista unii oameni care se tot plimba prin Europa si intra in contact cu lumea civilizata. Exista si unii oameni care stau pe internet si astfel ies in afara tarii si afla lucruri, isi gasesc prieteni, dar tanjesc pentru a parasi granitele. Iar toti acestia stiu ce inseamna Sensation White.

Se zvonea de ceva timp ca ar putea veni si la Bucuresti lantul de spectacole Sensation. Ultimul zvon era ca ar putea fi de revelion la Romexpo. N-a fost sa fie. In schimb vin pe bune, pe 21 aprilie 2012. Cosmin i-a descoperit, eu va zic ca nu trebuie ratat.

Pentru ca va fi un eveniment nou pentru romani, va fi prost organizat, asa ca luati-va prietenii, stati alaturi si simtiti-va bine. Singura regula dress-code alb. Biletele sunt la vanzare pe Eventim. Eu mi le cumpar la salariu. Cine vine?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

13 thoughts on “Cel mai asteptat eveniment al anului 2012: Sensation WHITE in Romania

  1. Am luat 15 bilete de pe 8. Ne vedem acolo. Eu o sa cobor din VW Golf 3 din care o sa sara bocsele din cauza lu’ Salam si Guţă

  2. Nu e cam mic spatiul de la Romexpo pentru asa ceva? Plus ca nu exista ventilatie. Avem exemplu meciul lui Bute, si atunci nu erau oamenii dezlantuiti pe acolo …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: