home to blog Cea mai lunga coloana de masini KIA

Cea mai lunga coloana de masini KIA

Week-endul asta forumul clubkia.ro si Kia Auto Brasov organizeaza cea mai lunga coloana de masini KIA.

Pe scrut, daca ai o masina Kia si vrei sa te mandresti ca ai facut parte din cea mai lunga coloana de masini kia, hai la brasov.
Aici sunt detaliile tehnice pentru oricine vrea sa vina din afara Brasovului, pe ce rute, cum se ogranizeaza, ce suport ofera Politia Rutiera Brasov, reguli simple si asa mai departe.

Iar aici sunt discutiile despre cum si cand plecam din Bucuresti, la ce ora si din ce parcare a carui mall.

Motivatia? Cunosti oameni noi, faci o mare coloana de masini cu aceeasi marca, cam acelasi fel si asa mai departe, te simti bine, te duci la Brasov, respiri aer curat, poate apuci si sa schiezi cu ocazia asta.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

15 thoughts on “Cea mai lunga coloana de masini KIA

  1. piticule, vrei sa iti pun o pila la adminul de la clubkia.ro? Detinatorul domeniului si adminul site-uli e fina-miu….hehehe! Oricum daca mergeti maine, have phun!

  2. n`am cum piticule ca imi fac filmu de examen, plus ca am niste probleme de rezolvat. as fi venit cu cea mai mare placere. 😐

  3. Ciprian nu stau sa va explic ce gresiti ca n-am termina niciodata discutia.

    Ideea e ca si tu esti cu capul si ei. 🙂

    Eu o sa imi pun stickerul ala cand spal masina si se incalzeste afara, in schimb afla-mi si mie cine e proceed-ul ala de arges care parcheaza pe locul meu :D) Are sticker 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.