home to blog Ce vrei de la piticu.ro?

Ce vrei de la piticu.ro?

In principiu fac orice. Principiile sunt diferite probabil de cum ganditi voi. Dar, hai sa vedem ce va doriti de la piticu.ro. Si hai sa vedem cum reusesc sa va ofer acest lucru. E bine sa intrebi asta la inceput de an, stii de la inceput ce trebuie sa faci si cum trebuie sa faci asta.

Week-endul e un moment bun in care te poti gandi. Dar nu imi spuneti numai mie cum vreti sa fiu, ca nu e o pagina privata, vede toata lumea si oricine se poate inspira din sfaturile voastre. Deci cum vreti voi, asa va creste blogosfera. Exact cum vreti voi. Daca nu vreti sa ma ajutati sa fiu mai bun, atunci cel putin completati chestionarul asta. Va ajuta mult blogosfera.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

20 thoughts on “Ce vrei de la piticu.ro?

 1. De la piticu.ro creau să mă adauge în blogroll 😀
  De la piticu vreau să posteze zilnic şi să fie sănătos ca să posteze zilnic, desigur 🙂
  Completez şi formularul imediat.

 2. Am completat.Ce vreau eu de la piticu.ro:Atacuri la persona,haos,anarhie.Vreau sa vad meciuri intre bloggeri.Gen piticu vs pitici gratis,piticu vs zoso,piticu vs 10 bloggeri deodata.Vreau sa vad scandal plus subiecte controversate pe care s-ar putea crea o dezbatere.

 3. Sa-ti diversifici subiectele, as fi vrut sa zic si sa scrii mai des, dar imi dau seama ca este timpul tau. As vrea sa moderezi mai mult comentariile. Nu in sensul de cenzura, Doamne fereste, dar voi bloggerii va puteti implica mai mult in formarea si cultivarea de opinii, pentru ca sunteti la nivelul discutiilor libere, v-ati coborat (nu peiorativ) la nivelul boborului. De exemplu vad mult comentarii care critica subiectiv, fara a da o solutie sau de a cere o solutie pentru situatia care nu convine prin simpla mentionare a parerii personale (adica cum i-ar placea bizonului daca asa nu-i convine, solutia care se impune din punctul lui de vedere etc). Adica e suficient sa critic si atat. Am deja un ascendent asupra celuilalt, ii sunt superior, l-am contrazis, fara sa incerc sa inteleg punctul lui de vedere, fara sa mi-l exprim concret pe al meu. Ma gandesc la un exemplu stupid: sa zicem ca Freud sau Einstein isi posteaza pe blogul personal una din teoriile lor. Imi imaginez comentariile romanilor, din care 80% vor fi contra si vor zice ca “bine ba, ce-i aia emcepatrat,o prostie deci esti prost”. Si atat. Cu chestia asta romanul se crede superior, chiar daca nu vrea sau nu poate sa inteleaga. Negarea, “inacceptarea”, graba sunt inferioare. Puterea de intelegere, toleranta, rabdarea sunt calitati care ne lipsesc. Aici as vrea sa se implice mai mult bloggerul, la comentarii, unde sa incurajeze critica constructiva.

 4. nu te citesc, rar intru pe blogul tau 🙂
  am vazut ca unii se iau de tine, nu ma intereseaza 🙂
  ce am observat e , te-am vazut ca ai comentat la setul lui dj optick, ma gandeam ca daca iti place muzica electronica, poate bagi si tu urechea pe http://www.poshradio.com si poate scrii si tu despre radio 🙂

  Ps. Asta vreau de la tine :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.