home to blog Ce telefon sa iti alegi

Ce telefon sa iti alegi

Cei de la TechCrunch au pus pe Facebook, adineauri, o poza care te ajuta sa iti alegi ce telefon vrei, in functie de specificatii. Si nu ai decat sa le compari, unele cu altele si sa vezi ce e mai bine sau nu. Cam ce telefon te-ar coafa.

Click pe poza, de doua ori si se face mare. In schimb va intreb si pe voi, dintre cele expuse mai sus, ce telefon v-ar avantaja mai mult?

11 thoughts on “Ce telefon sa iti alegi

 1. Personal, nu-mi place Windows Phone sau iOS, deci rămân doar 3 variante. RAZR M cade fiindcă n-are memorie externă. Așa că aleg RAZR I (din câte văd, bateria ar trebui să țină mai mult decât la un Galaxy S3).
  Însă nu cred că mă pricep foarte mult la telefoane. E doar părerea mea.

   1. windows phone e făcut doar ca să fie și el pe acolo. Cristi, până la urmă, a ales cea mai bună variantă Motorola(+recepție semnal) și Android (fast and furious).

 2. Dacă mă gândesc la cel dă cel mai bine pe masă când mă duc la o terasă aleg apple, adică nu scoți la vedere orice, tre să fie piesă nu?
  Dacă mă gândesc la ce îmi place mie, aleg S III mini.

 3. Foarte bun chartul asta. Mai ales cind vezi procesor ARM Snapdragon 4 deja e clar ca trebuie sa-i dai cu dismiss.
  Si cool feature la un telefon sa fie doar Camera Button deja e prea mult.
  In concluzie. Facut cu fundul si plin de greseli.

 4. Eu ma feresc de touch, deci is de moda veche, uitandu-ma la oferta pot spune ca sunt atrasa(si nu doresc ceva incredibil de nemaipomenit) dar totusi eu as prezenta o gama mai diferite de produse, nu doar ceea ce este nou si atat!

 5. Eu nu vreau smartphone. Nu-mi trebuie. Sunt mari, autonomie mica, foarte mica uneori. Au un display mare(se poate sparge usor), sunt cu fiabilitatea la pamant in majoritatea cazurilor si nici nu rezista in timp. Eu am desktop daca vreau calculator, netbook pentru mobilitate, aparat foto si telefon. Nu sunt all-in-one si sunt mai greu de carat, dar sunt mult mai bune la ce am nevoie decat un smart-phone. Se devalorizeaza mai greu( nu pierd jumatate din valoare in 6 luni), se fura mai greu, iar daca se defecteaza nu raman si fara aia si fara cealalta, ca nu se strica toate odata. Si toate costa impreuna cat un Iphone ultimul model. Cand imi caut un telefon, imi caut un telefon subtirel, comun (sa-l pot incarca prin diverse locuri si daca n-am incarcatorul la mine), cu baterie ok(nu jaf de se duce in 15 ore fara vorbit) si cu carcasa rezistenta(cat mai putina vopesea data peste material). Genul asta de telefon il tin cam 3 ani. Cand ajunge sa arata rau il schimb pentru ca nu prea gasesti carcase ok la modele de 3-4 ani vechime. Daca il pierd sau mi-l fura(de obicei nu sunt tentati), regret doar numerele din agenda daca nu le-am salvat intre timp. Aproape am uitat sa spun : gusturile si nevoile tale nu sunt universal valabile, cum nu sunt nici ale mele. Mie mi-a trecut cheful de a ma da mare cu telefoane prin liceu, cand mi-am dat seama ca a avea 8210 e o decizie proasta nu numai prin prisma pretului ci si a fiabilitatii si am regretat 5110-le avut inainte. Multumit de raspuns?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: