home to blog Ce te streseaza de Craciun?

Ce te streseaza de Craciun?

Mordechai ma intreaba oarecum ce ma streseaza de Craciun? Pai nu ma streseaza nimic. Insa noi am uitat sa ne mai bucuram de sarbatori. Am ajuns sa ne deranjeze colindele, am ajuns sa difuzam laa radio colinde de sa ne stricam creieri intr-un mod dezamagitor si prost gandit sau sa nu difuzam deloc colinde pentru ca o fac aia de la Magic FM deja cat pentru tot FM-ul romanesc. In schimb englezii de la BBC dau colinde sub forma unor testimoniale. Adica invita trupa cutare, actorul cutare, realizatorii de la matinal in studio, ii pun sa faca urarea de Craciun, sa povesteasca ceva, bla, bla, apoi astia canta un colind. Si o fac asa de misto incat te simti foarte foarte bine apoi.

Am ajuns sa ne crizam de mesajele de Craciun nu pentru ca le-am primit, ca inca n-au inceput. Ci pentru ca niste creativi deosebiti s-au gandit ei sa puna deja inevitabilul in scena, iar reclama aia in care tipul ala care trimite mesaje de Craciun si primeste ditamai factura la mobil, iti taie tot cheful de sarbatori.

Am ajuns sa ne stressam de sarbatori de cumparaturi si preturi la mancare, doar din cauza faptului ca vedem la televizor ca s-a scumpit carnea si ca oamenii se bat pe un loc de parcare.

Si toate astea ne streseaza pentru ca le cunoastem. Daca nu le-am fi cunoscut am fi stat cuminti si n-am fi facut nimic. Acum le cunoastem, ne stresam dar nu facem nimic nici asa.

Ce ma streseaza pe mine acum? Mesajele trimise pe 22 decembrie. A trecut anul deja? Nu, ca eu inca sunt la munca, iar daca toata lumea a plecat deja in vacanta, asta nu inseamna ca am plecat si eu. Ah si urarile de un an bun. Nu e mai simplu ne vedem saptamana viitoare? Anul va fi bun daca nu ne stresam si daca noi ni-l facem asa.

10 thoughts on “Ce te streseaza de Craciun?

  1. Eşti privilegiat, mie Vodafone nu mi-a trimis SMS, e drept că sunt client nou. Ai uitat “masa tradiţională de Crăciun” asezonată cu reclamele la tot soiul de pastiluţe care uşurează digestia, după care ţi se arată de-a dreptul cum să te îndopi până faci poc la urgenţe.

  2. Mă stresează că de crăciun totul a devenit comercial. Nu-mi pasă ce face vodafone de crăciun, nici ce promoții au supermarketurile, nici urările din partea firmelor – mai ales ca astea se trimit:hai să trimitem newsletter că e crăciun. Crăciunul e al meu, al familiei și prietenilor mei.

    1. Pai mesajul ca in fiecare an a fost trimis.Am zis ca doar nu te asteptai sa iti trimita un porc anul asta ca nu au nici pentru ei.Totusi funny ar fi un mms cu un porc 🙂 gata fript 🙂 asta in cazul in care nu esti vegetarian 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: