home to blog Ce se întâmplă acum pe Facebook LIVE

Ce se întâmplă acum pe Facebook LIVE

Am intrat în seara asta pe Facebook, mai exact pe fb.com/livemap unde găsiți tot ce trebuie în materie de live-uri de pe Facebook. Vedeți cine face live, dar și niște săgeți cam de pe unde se uită oamenii la acel live.

Și cum nu am încă soft de captură de ecran, am filmat cu telefonul ecranul ca să vedeți ce se întâmplă pe Facebook LIVE prin România, la 12 noaptea.

Ce se întâmplă acum pe Facebook LIVE – www.piticu.ro

Ce se întâmplă acum pe Facebook LIVE – www.piticu.ro

Posted by Cristi Dorombach – piticu.ro on Monday, April 11, 2016

Aveam ceva oameni care s-au apucat de vlog pe aici? Pentru ce? Tocmai ați ieșit din ecuație 🙂

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “Ce se întâmplă acum pe Facebook LIVE

  1. M-am uitat si eu, majoritatea sunt papitoi dornici de afirmare, cum se trezesc si ce mananca, cum au freza si camasa aranjata… o tara plina de Adi Versace. Doar cativa in lumea asta filmeaza retete sau ceva util…

  2. Incep sa regret faptul ca Facebook a alocat aceasta resursa intr-un mod gratuit, abuzul se petrece inca din primele clipe de utilizare.

    Corect, vrei sa te “afirmi” si nimeni nu iti poate contesta aceasta dorinta, dar problema intervine atunci cand nu poti face diferenta intre notorietate si penibilitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.