home to blog Ce se fumeaza la TVR? Vreau si eu

Ce se fumeaza la TVR? Vreau si eu

Daca nu ati inteles intrebarea din titlu, va rog sa urmariti clipul edificator de mai jos.

 

Acum daca va potoliti din ras, desi am lasat clipul intentionat mai lung, trebuie sa remarcam doua aspecte. Primul ca TVR 3 s-a rebranduit si s-a facut verde. Doi, daca tot s-a facut verde, inseamna ca ori au trecut pe etnobotanice ori cineva de acolo sigur a facut asta. Nu de alta, dar aparent vedeta postului tv este o oaie de plus care este mangaiata.

Si daca vreti sa stiti pe ce ati mai dat banii, vedeti aici.
In alta ordine de idei e minunat ca se pastreaza cultura conducatorului iubit in TVR. L-am vazut pe Claudiu Saftoiu de vreo trei ori in transmisiunea directa de mai sus. Adica presedintele TVR sau ce functie de sef are, in loc sa isi vada de treaba si sa faca televiziunea sa mearga, se bucura cand apare la televizor, ca oricare dintre realizatori, fara sa aduca ceva in plus. Stiti cine facuse asta prima data nu? Everac.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “Ce se fumeaza la TVR? Vreau si eu

 1. versurile corecte la care face referire ar suna asa:
  Verde stirb,verde stirb,
  Purecii la tine vin.
  Pufulica… Pufulita…
  Pe oaie o cheama Ghita.
  Apropo, daca nu ne uitam la TVR de ce platim?doar platesc firmele la care suntem cablati?!

  1. Tu platesti taxa radio tv la factura de curent electric. E inclusa acolo. Spre exemplu, in principiu pentru televiziunile comerciale – de stiri – nu platesti nimic. Pentru protv platesti prin operatorul de cablu

 2. E deliraaaaaant. Eu nu fumez, dar mi-ar plăcea să încerc ceva care să-mi dea atîta aplomb, indiferent de cît de penibilă e situaţia.
  Sau penibilul îl simţi doar de la un anumit EQ încolo?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.