home to blog Ce sa-mi mai doresc de la criza?

Ce sa-mi mai doresc de la criza?

A cazut pretul petrolului.
Renault si Dacia isi inchid fabricile pentru ca nu mai au clienti pentru masinile ce le produc.

OPEC scade productia de petrol pentru ca nu mai e cerere.
Unii se sinucid impreuna cu toata familia pentru ca au pierdut banii la bursa. (asta se intampla doar in state)
In tot timpul asta in Romania vin toti investitorii strategici si se lauda ca tara noastra nu e buna de nimic, ca Banca Transilvania e falimentara, dar toti maresc dobanzile pana la 100% in speranta unui castig imediat.

Imi doresc ca romanul sa se trezeasca macar acum si sa nu mai vad comentarii din alea idioate, ca am card de credit ca sa cumpar fara sa ma uit la bani. Pai si de unde ii pui la loc? 🙂

Voi va mai doriti ceva in plus de la criza?

10 thoughts on “Ce sa-mi mai doresc de la criza?

  1. Acum o lună aş fi spus “să facp Sandero diesel”, azi nu mai vreau decât să treacă alegerile şi să le mărească odată leafa la profesori că mama e educatoare 😀

  2. Pro tv-ul avea un slogan mai demult care suna cam asa “tu faci pro tv”!
    Il putem parodia si putem afirma “tu faci criza economica”. Cui ne adresam: tuturor celor care vad intrigi acolo unde nu sunt! De ce? Pentru ca: Romania va fi afectata fara doar si poate de criza mondiala, dar efectele acesteia vor fi mult mai mici daca populatia nu va retrage banii din banci, investitorii nu isi vor inchide businessurile de teama unui colaps bancar, iar analistii de “miezul noptii” nu vor mai semana teama in randul “prostimii”!

  3. Singurul lucru care imi place in toata criza asta financiara e acela ca o mare parte dintre cei imbogatiti peste noapte, smecherii si toti incultii dispar vizibil atat de pe piata cat si de prin locurile luxoase ca nu-i mai tin buzunarele! Doamne ajuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: