home de pe net Ce sa ii cumpere Radu prietenei sale?

Ce sa ii cumpere Radu prietenei sale?

Rares are chef de concursuri, drept urmare, ce ii va cumpara Radu prietenei sale.

Cea mai buna idee, premiata cu un webhosting si un shell pentru un an de zile.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 thoughts on “Ce sa ii cumpere Radu prietenei sale?

  1. come on … incepe sa sune a reclama de okazii sau neogen … “spune-ne parerea ta si castiga un aparat electric de sters la poponeatza si baterii pentru 1 an … numai acum !!!” … ce s-a intamplat cu romantismul fratilor ? acu’ 10 ani cumparai cadouri tot prin sondaje online ? :)))

  2. Eu propun sa-i cumpere un mare NIMIC … chiar sa uite de ziua ei (daca despre asta e vorba), sa se invete minte :))) Eu chiar as propune ca cei care nu isi exprima doleantzele, sa fie privati de cadouri pentru tot restul vietii :)) La drept vorbind, cu ce ocazie vrea respectivul Radu sa-i cumpere cadou prietenei sale ? se simte vinovat ? e ziua ei/lui/lor ? nu a expus toate datele problemei, asa ca nu va dau idei (ihihihi)
    Asta mi-aminteste de dilema prietenei mele, care de ziua mea m-a intrebat ce imi doresc iar eu, in lipsa de idei, i-am cerut un banal tricou … chestie la care s-a intristat ptc. daca ea imi ia tricou, va fi nevoita sa se multumeasca si ea cu ceva similar de ziua ei … ori ei ii plac cadourile mai speciale … chestii iesite din comun, nu banale accesorii vestimentare

  3. 1. Flori cu siguranta: multe multe
    2. Un fular misto si finutz (ca vine frigul)
    3. … si ceva mai personal, el trebe sa se gandeasca la asta

  4. eu zic sa-i dea bani sa-si cumpere pantofi, pentru ca oricate perechi ar avea niciodata n-au fetele cu ce sa se-ncalte… si sa-i dea bani sa si-i aleaga singura!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: