home to blog Ce s-a intamplat de fapt la Londra. Reactia ambasadorului Ion Jinga

Ce s-a intamplat de fapt la Londra. Reactia ambasadorului Ion Jinga

Update. A aparut declaratia, de descarcat, printat si completat. La sectia de votare doar se semneaza si se pune data in fata comisiei.
Declaratie

Am primit de la Londra, urmatorul video. In el veti intelege de fapt de ce nu s-a putut vota acolo. In primul rand nu s-a putut vota, pentru ca voturile au fost furate. Apreciez si multumesc votantilor din strainatate, comunitatii romanesti de afara care a vrut sa voteze si nu a putut sa faca acest lucru. Insa vina nu a fost a lor. Vina a fost a sistemului. Acest sistem care in momentul de fata guverneaza Romania si vrea si presedintia acestei tari. Acelasi sistem.

Mi se spune ca la Londra, cabinele nu erau acoperite si ca orice alt alegator putea vedea ce voteaza cel din fata. Si ca la Wembley erau doar doua cabine de vot.

 
Aparent a fost vina “partidelor” care nu au trimis suficienti reprezentanti in sectiile de votare, astfel incat sa fie suficiente partide.
Altfel, avem probleme grave cu formularul ce trebuie completat. Teoretic, Victor Ponta a decis ca acest formular sa fie completat de acasa. A fost pe net, nu ii gasesc un PDF acum sa il urc aici, dar cum apare vi-l pun la download. Formularul asta despre care am tot vorbit, pentru cetatenii de afara, se completeaza de acasa si se pune data si semnatura pe el la sectia de votare. Asta e teoria. Decizia si practica acestui fapt, trebuie luata de Biroul Electoral Central. Aceasta decizie nu a venit inca. Ultimul comunicat al BEC este acesta:

Comunicat_nr_25

 

In concluzie, aparent la urmatorul tur de scrutin, vom avea parte de alegeri calumea in afara. Practic, nu se stie daca nu incercati. Deci mergeti la sectia de votare si urcati pe Facebook tot ce vedeti acolo, tot ce nu e bine. Romania e pregatita sa va sustina. Noi tipam aici si va multumim pentru gestul vostru.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “Ce s-a intamplat de fapt la Londra. Reactia ambasadorului Ion Jinga

 1. Nu vreau sa fiu carcotasi, dar ambasadorul a zis ceva f. important, lucru pe care tu ai uitat/evitat sa-l precizezi. Au fost atat de multi oameni dornici sa voteze, dar aia cand au pus cabinele acolo, au avut doar numaratoarea UK-ului. Acum sa fim seriosi… Daca oamenii aia ramasi pe dinafara vroiau sa voteze, atunci trebuiau sa mearga sa se inregistreze de cand au pasit in tara aia. Stiu ca e frumos sa fi incognito si sa nu stie nici dracu de tine, dar uite cum ajugi sa ridici pretentii. Asta e parerea mea dupa ce am urmarit filmul furnizat de tine.

  Ok. Mai sunt si nesimtiti care nu lasa gravidele si batranii sa intre.

  PS. Am concluzionat doar pe informatia din video.
  PS2. Eu zic sa il mai asculti si tu inca odata si ai sa observi ca omul ala are un raspuns “fair” pentru orice il intreaba respectivii.

  PS3. M-am trezit la 07:00 si la 08:40 eram la vot.
  PS4. Nu contest ca sunt probleme in organizarea alegerilor.
  PS5. Ti-am citit aproape toate articolele legate de alegeri. Doar asta m-a deranjat. Pay more attention! 🙂 Keep up the good work.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: