home to blog Ce s-a intamplat de fapt la Cluj-Napoca

Ce s-a intamplat de fapt la Cluj-Napoca

Zilele trecute comunitatea online din #cluj a fost socata si isterizata de ce s-a intamplat la mall, cand un protestatar ar fi fost bruscat si batut cu bastoane si pumni de catre agentii de paza. Pentru ca nu au fost acolo, asa s-a auzit pe internet. In schimb, protestatarii au fost acolo si au si filmat totul. Culmea, au facut si un film artistic.

In alta ordine de idei e si normal. Protestele se fac in Cluj-Napoca, in Piata Unirii, iar la Bucuresti in Piata Universitatii. Oricat de libera ar fi tara asta, mall-ul este un institut de cultura, civilizatie si educatie publica, plus ca e privat si nu apartine statului. Nu poti deranja astfel oamenii sinceri si binevoitori de acolo. Pentru ca oamenii aia n-au de ce sa fie treziti si nici nu vor sa fie treziti. Ca sa ce?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Ce s-a intamplat de fapt la Cluj-Napoca

  1. După feţele pe care le au, aş spune că nici nu ştiu despre ce este vorba. La noi nu ţin chestiile astea, lumea merge mai departe, are de cumpărat…

  2. Romanul isi cere drepturile si riposteaza numai cand are cutitul la os. Pana atunci se baga in datorii, isi amaneteaza casa, orice numai sa nu-si ceara drepturile din frica sa nu-si piarda timpul. Asa s-a intamplat in Cluj si la revolutie, daca nu erau oprite la capat de linie (la CUG) toate mijloacele de transport, toti mergeau in treaba lor, acasa dupa ce au iesit de la serviciu.
    Deci treburile astea trebuie facute unde oamenii sunt nemultumiti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: