home to blog Ce parere aveti despre rromi?

Ce parere aveti despre rromi?

Am primit un mail de invitatie, arata frumos, exprimarea prieteneasca si neoficiala:

Buna!

Iti scriu in numele Secretariatului General al Guvernului si al Agentiei Nationale pentru Romi. Acestia lanseaza miercuri, 10 octombrie, la ora 11 AM, in Laptarie, impreuna cu alti parteneri o campanie de comunicare pe o tema delicata: discriminarea romilor in societatea romaneasca.

Va fi o discutie cu initiatorii campaniei si sustinatorii ei asa ca, in calitatede blogger pe care il citim, te invitam sa ni te alaturi si sa ne spui ce crezi despre proiectul nostru.

Vom avea acolo si cativa sustinatori-vip ai cauzei si ai campaniei.  Si sper ca vom avea printre noi si bloggeri.

Daca nu poti veni anunta-ma si iti voi trimite pe mail spotul si executiile din campanie, precum si cateva informatii despre proiectul SPER. Sa ne spui ce crezi.

Si au facut chiar un mic material video. Aici.

47 thoughts on “Ce parere aveti despre rromi?

 1. atata timp cat statul nu se implica.. nici cu autonomia ungurilor din harghita si covasna.. la ce se mira ca sunt asemenea oameni pe teritoriul nostru..? europenii nu ne vor dintro cauza CLARA .. SUNTEM NECIVILIZATI ( futam , violam .. ) var placea sa vina niste chinezi sa va violeze copii..? sa va fute banii cand iesiti de la o banca..? var placea sa fiti omorati fara motiv..? daca nu o sa ii tratati ca pe niste intrusi.. nu puteti scapa de ei..:) felicit ADEVARATELE tari europene pentru ca resping TIGANII (nu rromi) ! ceea ce romanii nu o sa o faca..( poi cum.. sa nu ma dau eu bine pe langa tiganu X , Z ? ) mentalitate romaneasca..

 2. nu sunt discriminati de nimeni
  nu vor ei sa faca o scoala, sa munceasca este mai bine sa furi banu muncit de altu .
  ne-au facut tara de ras ,lumea vede romania ca o tara cu cocalari ,ursari si alte subspecii de ale lor.
  au mai multe drepturi decat noi
  sunt atatea minoritati in tara noastra ,nu va intrebati ce avem doar cu rromi .
  va spun eu de ce, pentru celelalte minoritati nu te jefuiesc in plina zi ,nu te omoara la fiecare colt de strada ,nu te polueaza fonic ,nu si-au luat lumea in cap.
  ar trebui exilati pe o insula pustie ,construit un zid in jurul insulei si turnat apa in interior.

 3. rromii sunt de fapt tigani, nu ? In nicio alta tara din Europa nu gasesc notiunea de rrom …
  Eheei, pe vremuri exista rromul cubanez !

 4. … conferinta despre discriminarea ploziilor terestri cei jegosi si nesimtiti, limitati neuronal anspre evolutie si nedotati genetic decat cu vointa primitiva darwinista spre deosebire de alte specii de plozi pamanteni…mda…proasta initiativa…bani si timp pierdut aiurea…vieti traite in zadar…doar sa lase mizerii in urma lor…

 5. ANTI – TIGANI !! nu ii mai numiti rromi nu mertita … spunetile pe nume TIGANI SPURCATI SI PROSTI care ne-au invadat tara cu muzica lor de tot cacatu adica manele !!
  Parerea mea e ca ar trebui exterminati toti !!! cel putin din Romania

 6. Sunt deacord cu Costy, Tigani sunt niste fiinte inumane, care stiu numa fura si cersi, chiar azi am intalnit ceva tigani care se laudau ca au reusit sa fure de la ceva om…sunt niste oameni fara viitor

 7. Target practice de la parazitii
  desi nu ascult parazitii, melodia imi “place”

  Sunt anti ciori pana-n dinti.
  Le-as omorî toate ciorileee .
  Vorba lui Yo28
  un ak47 si o tabara de ciori.

 8. eu nu sunt rasist, dar sa va zic realitatea, lucrez la o sala de net, si cat ,,RAPAN“ si mizerie fac taganii, e mai curat in cocina la porci decat la ei acasa, si in ce stil put, doamne fereste sa stati pe langa ei in o zi torida de vara ca muriti cu zile, cred ca ei sunt o minoritate defavorizata, dar dacda ei nu stiu sa faca o baie, sau sa vorbesca frumos, si tot ce fac e sa fure si sa se drogheze, PAREREA MEA e ca o lume fara TIGANI ar fi mulot mai buna mai frumoasa, mai curata si mai sigura pentru noi….

 9. Romanii sunt cea mai spurcata specie de pe fata pamantului , FURA zilnic la NIVEL INALT , fac ATROCITATI , GENOCID , PEDOFILIE ! Toate dovezile se afla in presa de zi cu zi ! says:

  -Europa vă numeşte pe voi românii cei mai corupţi , cei mai hoţi !

  -Voi românii aveţi un prim-ministru care a PLAGIAT !

  -Voi românii aveţi un fost prim-ministru infractor care e la puşcărie !

  -Voi românii sunteţi o ruşine pentru Europa ! Aţi făcut GENOCID !

  -Voi românii furaţi la NIVEL ÎNALT şi aţi adus poporul la sapă de lemn

  -Voi românii aţi distrus o ţară de mai mare dragul , averile şi steagul !

  ==ForzZza Ţiganii mei==

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.