home to blog Ce ne așteaptă la Untold

Ce ne așteaptă la Untold

Untold este în acest an Sold-Out de dinainte de a începe. La fel ca cele mai importante festivaluri din Europa sau din lume. Da, îl putem compara fără jenă cu Tomorrowland, dacă ne uităm la numărul de participanți. Iar Ultra, nu a rămas niciodată fără bilete la vânzare.

Ultimul mail pe care l-am primit de la Untold mă anunța că s-au vândut 95% din abonamentele pe 4 zile. Astea sunt de fapt biletele de intrare la festival. Biletele pe o zi sunt importante, dar nu le-aș lua în considerare când vorbim de sistemul sold-out. Altfel, asta ar trebui să ne facă să ne gândim altfel la festival. Pentru că sunt noi provocări, fix ca afară.

Armin la Untold

Am găsit acest clip video, pe pagina evenimentului de la Untold, acolo unde este anunțată prezența lui Armin. Evenimentul a fost actualizat zilele trecute și are o nouă dată: Friday, August 2, 2019 at 12 AM – 11:59 PM.

Iar mesajul lui Armin este acesta:


Mesajul lui Armin pentru Untold, play

De unde aflăm că Armin va face acel show special cu care ne tot ”amenință”, până dimineața, ca data trecută.

Acum, atât timp cât evenimentul este pus la 12 noaptea, dar e pentru toată ziua de vineri, ne putem gândi ori că Armin va intra pe scenă, joi noaptea, în prima seară de Untold și va sta până când pleacă, ori undeva în ziua de vineri.

Acum, dacă mâ gândesc că e pusă toată ziua, cum ar fi să fie un show de 24 de ore, la Untold, făcut de Armin. Dar nu, că așa afectezi oamenii și nu e fun. 🙂 Dar cum ar fi :))

Aglomerație la Untold

Pentru că avem niste norme de securitate în vigoare și pentru că este sold-out, trebuie să ținem cont și de faptul că accesul în anumite facilități va fi limitat. Adică, atunci când se va atinge capacitatea locației, se va restricționa intrarea. Adică știți, accesul în Sala Polivalentă, accesul pe stadion și așa mai departe.

Mai mult decât atât vom avea trafic de oameni foarte mare pe străzile și aleile din jurul stadionului, iar pentru asta nu trebuie să ne impacientăm și să avem răbdare. Ajungem acolo.

Tocmai de asta e bine să știm că la anumite toalete de pe stadion se poate forma aglomerație. Tocmai de asta e bine să știm că pentru accesul în Sala Polivalentă e mai bine să fim acolo cu cel puțin jumătate de oră mai devreme. Și tot de asta, e bine să ne distanțăm de oamenii care vor trage de porți sau dacă e cineva din grupul nostru să îi potolim.

Iar la fel, ieșirea dintr-o anumită locație – pentru o bere de exemplu – nu ne garantează accesul înapoi în locație.

Și de preferat e să nu stăm de vorbă în mijlocul căilor de acces, așa cum suntem obișnuiți, pentru că atunci când vine mulțimea am putea avea parte de niște senzații interesante.

Programul și aplicația Untold pe telefon

Telefonul ar trebui să fie principalul mijloc prin care participăm la evenimentele de la Untold. Pentru că pe el este aplicația Untold (e disponibilă oriunde, vă recomand să o instalați). Acolo avem programul și posibilitatea de a selecta din program anumite lucruri pe care vrem să le vedem. Sper ca anul asta aplicația să și trimită notificări, să zicem cu 20 de minute înainte, vezi că la scena cutare, începe setul ăsta. Pentru că anul trecut, notificările push ale aplicației nu se vedeau pe mobil.

Iar din aplicație facem programul. Una e să vezi câte ceva din orice vrei să vezi la Untold, dar cel mai bine e cu aplicație. Să știi cam ce ai vrea să vezi în ziua respectivă, la ce oră și astfel să ai parte de cea mai bună experiență.

Și asta garantează o petrecere frumoasă la Untold. Restul îl face grupul de prieteni cu care venim de acasa sau pe care îl găsim acolo. Multă baftă.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: