home to blog Ce mai fac YouTuberii

Ce mai fac YouTuberii

Ei fac bine de obicei. Ceea ce fac ei pe youtube se numeste Vlogging, adica un fel de blog, numai ca alcatuit din video-uri cu ei, materiale video produse de ei si reactii la cam tot ce se intampla in jur folosind mijloace multimedia.

Ce se mai spune despre ei? Nimic, in schimb vad acum pe BBC un material care ii prezinta ca pe niste oameni obisnuiti, o alternativa pe internet la ceea ce vedem la televizor, cu o prezentare total pertinenta si obiectiva.

BBC nu spune despre vloggeri / bloggeri ca sunt cei care le fura painea de la gura, ci ii vede ca pe o alternativa la ce fac ei.

12 thoughts on “Ce mai fac YouTuberii

  1. normal ca la o chestie data de o mare agentie de presa ma uit si pe youtube la pareri diferite si de la fata locului, deci chestia asta are viitor.

  2. hai ma lasa-ma cu monetizarea. stii la ce m-am referit. citeste printre randuri, ideea conteaza.
    ai dreptate cu dex-u’ nu zic, scuze daca te-am deranjat, dar n-or fi astia Cuza sa bata moneda.

  3. Nu m-ai deranjat, dar si mie imi place sa fiu corectat cand o iau pe aratura. Pentru ca pot fi intr-un anturaj mai deosebit si ma trezesc ca nu pot sa mai semnez un contract important pentru ca partenerii ma considera un semianalfabet sfertodoct. Poti rata astfel un job bun sau o afacere buna sau, si mai grav, o dama buuuuuna ! 😉

  4. Din pacate in Romania nu suntem foarte multi. Cred ca o sa mai treaca ceva timp pana o sa putem sa facem intruniri ale vloggerilor sau ceva de genu’.
    Reusit blog-ul :D, mult succes in continuare!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: