home to blog Ce ma? Va faceti treaba?

Ce ma? Va faceti treaba?

Incep sa ma sperii. Adica cum ? De ce va faceti treaba? De ce ati inchis Kaufland pentru ca mancau pisicile mancare? Pai ce, ele nu este oameni?

Si totusi de ce dracu trebuie ca materialul video cu pisicile care mananca parizer sa ajunga la televizor ca ANSVA sa ia masuri? E shpaga suficient de mare incat sa se treaca cu vederea sau televizorul este punctul culminant, astfel incat daca o data materialul a ajuns acolo nu mai exista cale de intoarcere?

Totusi mi-a placut la nebunie comunicatul Kaufland de ieri care spunea ca noi n-am vazut nici o pisica in magazin, nu a intrat si nici nu avea cum sa intre.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “Ce ma? Va faceti treaba?

  1. Probabil vor schimba numele magazinului: Kaufland – supermarket si bufet gratis pentru animalele de casa
    Sau poate ca pisicile erau angajate sa manance vrabille dar nu-si faceau treaba cum trebuie 😛

  2. pisicile sunt cele mai curate animaluci din lumea asta, ar fi trebuit ca fiecare raion de carne sau macelarie sa aibe pisici sa deguste preparatele. daca mananca pisica din ele, sigur preparatele respective sunt proaspete si bune pentru om.

  3. Poate v-a scapat amanuntul ca pisicile erau in timpul liber… cum a zis tipul ala de se ocupa de PR la ei…. Si filmuletzul era facut la carnitza si nu la salamior sau parizarel… Adica ferocele papau numai carne cruda, ca sa nu uite gustul sangelui… Kaufland Pet Shop Show? why not? Daca pet-urile sunt in timpul liber… O concluzie se impune de la sine…. Pisicutzele erau analfabete… nu au stiut sa citeasca anuntzurile care spun ca nu ai voie sa consumi marfa in magazin, pana nu treci de casa si achitzi contravaloarea… Dar cu ocazia retrospectivei…. ne-am mai amintit si noi de soricelul din paine sau de fratziorul lui din salam, de gandacii din pizza si multe alte delicatetzuri pentru care altii ar da bani grei…. Iar noi ne scandalizam ca fraierii… Si din pacate, aceasta realitate nu este un pamflet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.