home to blog Ce ma streseaza

Ce ma streseaza

Sunt momente cand oamenii imi cer diverse chestii. Foarte bine le zic si daca sunt chestii pe care le pot face, le execut cu placere. Imi place sa ajut oameni sau sa ii fac sa realizeze chestii misto. Ma streseaza insa momentele cand fac lucruri gratuite si mi se aduc reprosuri despre asta.
Ma oftica oamenii care vin sa ma intrebe ce fac, ma dispera oamenii care stau sa se uite la ce fac, care ma verifica daca fac un lucru, mai ales cum il fac. Eu imi fac traba cum trebuie fara sa ma verifice cineva sau fara sa se intereseze cineva de mine. Daca nu imi aduce ceva imbunatatiri atunci de ce sa ma streseze.

Si asta nu mi se intampla numai mie. Si cred ca e din cauza vremii, iar asta e total intamplator un raspuns.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “Ce ma streseaza

  1. Acu’ ti-ai dat seama ca exista unii d’astia?
    Eu m-am umplut mai demult cu scarba si-i tratez in flegma pe jepatii care se fac ca muncesc , uitandu-se peste umarul tau la ce si cum faci, de parca ar sti vreo iota si implicit ar putea ei da un calificativ. Dar uite ca se poate si exista si prosti cu diploma in stiinta atarnatului.
    Tuturor acestor carnatzi expiratzi le transmit M**E !
    Sper sa fiu in asentimentul multora 🙂

  2. E plina lumea de ceilalti, numai ca si ceilalti ar trebui sa se gandeasca la ceilalti ca si la niste fiinte umane, si atunci totul s-ar rezolva, prea frumos, nu?

  3. Care ar mai fi farmecul daca nu ai avea oameni care sa te streseze? Adica sunt sigur ca si noi de multe ori stresam lumea numai ca nu realizam, dar intr-adevar ii mai nasol cand ne streseaza cineva decat cand stresam noi 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.