home to blog Ce le putem face celor care nu respecta benzile?

Ce le putem face celor care nu respecta benzile?

E clar, politia n-are nici o treaba si nici nu sanctioneaza astfel de comportament chiar daca se intampla in fata lor. Pe principiul de ce sa avem un trafic civilizat si fluent cand poate fi haos si sa dam vina pe Basescu, Oprescu si Guvern.

Eu oricum nu ii las pe astia sa se bage, dar ma dispera ca ii lasa altii. Si atunci, decat un claxon cum ii civilizam pe soferi in trafic? Nu de alta dar politia tot a iesit la vanat de amenzi, numai ca le dau doar pe radare, ca altfel ii ia lumea la bataie. Si atunci??

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Ce le putem face celor care nu respecta benzile?

  1. Daca te uiti la marcajele de la semaforul de dinainte (adica cel de la Sf. Gheorghe) o sa vezi ca ambele benzi sunt pentru inainte. Si, atunci, unde e nesimtirea? Nu e logic ca, la un moment dat, trebuie sa schimbi banda pentru a putea continua inainte? Vina este a celor care au trasat de-ampulea benzile alea doua, care se transforma in una singura pentru inainte.

    1. Cele două benzi de la Sf.Gheorghe continuă firesc. În stânga lor mai apare o bandă cum te apropii de Universitate.

  2. Să vezi cum e la Leu când vrei să faci stânga pe Maniu, venind din Milea… doar prostul stă în coloană. Nu zic să le dea amendă, dar măcar să stea un nene în intersecţie şi să îi oblige să urmeze banda.

  3. nu e vorba de nerespectarea benzilor ci de dorinta participantilor de a se re(incadra) pe banda corespunzatoarele interesului… e logic, moral si constructiv si de bun simt sa l lasi pe om sa se incadreze si el in trafic….sunt f satisfacut si multumit ca ponderea oamenilor buni o depaseste pe cea a cretinilor si rautaciosilor, iar binele va invinge…..am o placere deosebita sa vad cum un cretin face spume la gura k l am lasat pe unul sa se reancadreze in trafic….!!!! hi hi hi

  4. Ce poti sa le faci daca nu au cei 7 ani de acasa? Plus ca oamenii astia nici nu cred ca sunt foarte inteligenti, nerealizand pericolul la care expun si pe ei si pe ceilalti soferi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: