home to blog Ce invata politicienii din online?

Ce invata politicienii din online?

NIMIC BA … NIMIC !!

Acuma nu stiu cine e in spatele twiterului lui Tariceanu, dar imi place mult ca el o urmareste pe Diana sau pe blonda 🙂 Totodata sa notificam ca Tariceanu isi face reclama pe google, ceva de genul e mai bine in afara Bucurestiului decat aici, sau ca e mai bine la fetite … nu? Astept totodata sa se apuce Tariceanu sa dea mesaje personalizate pe twitter. Stiti … din alea cu @ in fatza.

bulaAnyway, daca va place Yoga in schimb, avem situl lui Geoana. Si te mai miri ca Geoana si-a facut un site de campanie pentru un sat unde oamenii sunt mai putini interesati de internet, ci de …. pepeni? Sau o fi si el afiliat la Misa iar noi nu stim.

Si daca tot nu v-ati saturat, il avem alaturi de noi pe domnul BULA, asta e de la alta formatiune politica. Pentru ca merita.

Sau sa ne mai distram cu niscaiva comunicate de presa de la PD-L

Ba … e haioasa campania asta electorala. E amuzanta rau de tot … noi n-avem nimic si ne batem joc de noi … vai de noi cat o sa plangem.

Update: tot televiziunea e de baza, pentru 10.000 de euro se asigura o seara … incendiara in garsoniera lui DD. Se include si Magda in pretz? Si te mai intrebi cum face Dan Diaconescu bani.

5 thoughts on “Ce invata politicienii din online?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: