Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Plecand de la comentariul asta:

Vorbesti in necunostinta de cauza si cam bati fierul cand el nu mai e cald demult. cum spunea si wierdpanda greva aia isi are rostul ei. probabil ca tu nu stii ce inseamna sa fii bugetar, sau vezi bugetari doar pe tipele alea grase care stau la ghiseu si taie chitante.

Va rog sa imi spuneti si mie ce altceva inseamna sa fii bugetar? Ca eu vad ca sunt doar oameni care stau toata ziua la birou, lucreaza pentru noi, pentru ca noi le platim lor salariile si avem nevoie de ei ca sa functionam corespunzator.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

36 Responses

 1. Slayer

  Ideea este ca generalizai, si judecai pe toti la gramada. Nu compara o tipa grasa cu ochelari care sta blocata pe un scaun cu role si mananca gogosi cu persoanele de la finante de exemplu care umbla pe teren si verifica caietul de licitatie si se lupta cu mismasurile politice.

  Asta e doar un exemplu, as putea sa-ti dau mult mai multe daca as sta sa ma gandesc dar doar ce am venit de la o restanta. Sunt intr-o anumita masura de acord si cu tine, insa nu e corect sa-i arunci pe toti in acelasi troc.

  Intr-un comment din articolul precedent cu bugetarii, cineva ti-a dat exemplu sectia pompieri, spitalul si alte de genul. Sunt multi care o freaca la rece, dar nu toti, iar unii chiar au dreptul sa greveze.

  My 2 cents, no biggy

  Reply
 2. Mar

  bugetarilor adevarul e ca voua va place plapumioara de la stat. problema e ca statul nu prea mai are lana sa o ingroase si se anunta vreme rea de tot… iar pentru voi singura solutie e sa va puneti poalele in cap

  LA MUNCA BAI INTRETINUTILOR!

  Reply
 3. cobra

  Bugetar?Bugetari?
  Sistemul sanitar in care lucrez inca.inseamna ani in care am prestat gazi cu mii de ore nedormite cu sufletul in gat,in lupta cu moartea.Inseamna ca nu ai sambete ,duminici si sarbatori legale cu familia ta,inseamna sa incerci sa faci din rahat bici cand nu ai cu ce.Inseamna sa mori si sa te nasti cu fiecare om care sufera,inseamna sa suporti uneori mizeriile sefilor care te biciuiesc pana iti da sangele pe nas sa faci totul repede si bine fara sa maraii.Si daca nu aveti nevoie de noi aruncati-ne dracului la gunoi si reinventati voi sistemul ca noi astialalti ne-am saturat…
  STITI cate cadre competente au plecat dincolo?Dar cate o sa mai plece?
  RAMANETI SINGURI FARA BUGETARI SI TRATATI-VA TOT SINGURI!

  Reply
 4. Alina

  imi pare tare rau sa vad atatia oameni incuiati si obtuzi, care vin cu insulte si afirmatii cand nu au habar cum sta treaba. ce am vazut cel mai mult pe aici e “nu-i convine salariul, sa caute in alta parte”. apoi tu crezi ca e asa usor pentru o educatoare de 50 de ani sa caute in alta parte? ai tu idee ca la gradinite particulare se cere o limba straina vorbita cursiv ca sa te angajeze? ai tu idee cam cata engleza.germana/franceza/spaniola a facut educatoarea aia de 50 de ani in scoala? iti zic eu…0, ca a facut rusa. si educatoarea aia nu are 3 luni de vacanta, dupa cum afirma cineva in necunostinta de cauza, pentru ca ele incep munca inainte de inceperea anului scolar si o termina dupa sfarsitul anului scolar. si ca sa obtina un salariu decent, educatoarea aia a trecut pe cumul, adica munceste dublu. ai idee, tu ala cu vacanta de 3 luni, ce inseamna sa petreci 8-9 ore pe zi cu 30 de copii de 3 ani care se caca pe ei si urla pentru ca nu au niciun fel de educatie de acasa? nu ai…
  si daca nu ar fi educatoarea aia care sa-ti invete copilu sa tina lingura in mana si care sa-ti tina plodu cat esti tu la munca si faci bani adevarati (ca deh…esti la particular), tu ce ai face? ti-ai lua bona presupun, ca ai bani, si te-ai trezi ca fi-tu ii spune bonei “mama”
  meh…i’m just saying

  Reply
 5. generalu

  nu cred ca este o solutie. Uni nu inteleg rigorile si sacrificiile pe care le face un militar dar sunt de acord sa fie disponibilizati cei ce plimba doua hartii toata ziua si obtin banii de pomana, nu cei care muncesc indradevar.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.