home to blog Ce inseamna asumarea asta?

Ce inseamna asumarea asta?

Basescu vine azi si zice ca isi asuma el faptul ca Romania nu a intrat in Schengen. Foarte bine, dar ce inseamna asumarea asta? Isi da el demisia? Pleaca el acasa? Nu. E o asumare politica. Pe principiul e o greseala politica omul politic va plati la urmatoarele alegeri.
si deci, care alegeri? Ca la urmatoarele prezidentiale Basescu nu va mai candida, in partid degeaba se mai  baga si prin alta parte, ce sa faca, e doar un altul care va fi. Sa se intoarca la primaria capitalei? Pai aici il avem pe Oprescu.

Din ciclul tzapa fraierilor ca v-am tras-o, asumarea esecului politic, e un ceva de genul asa si? Las ca e vina mea, n-aveti voi treaba, voi scapati, nu va va scuipa nimeni in piata publica. Si nici pe mine nu au cum sa ma scuipe.

Partea nasoala e ca tot anul asta va fi un an de asumari.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “Ce inseamna asumarea asta?

  1. in mod logic, o asumare declarativa, pentru un politician care se respecta, pentru o clasa politica sanatoasa, este urmata imediat si de actiune: demisia.
    Logic ca la noi nu se va intampla asta vreodata.

  2. De ce te miri ? Pe orice politician ai intreba “Cine e vinovat pentru situatia tarii ?” iti va raspunde invariabil “Toti suntem vinovati..”. Adica nimeni, altfel spus. Fiecare politician e vinovat, dar niciunul nu raspunde de ceea ce a facut. “Cine e vinovat pentru coruptia din tara ?”. Raspuns de politician: “Toti suntem vinovati”. Intrebare: “Cine e vinovat pentru hotia din tara ?”. Raspuns politician : “Toti suntem vinovati”. Intrebare: “Daca va considerati vinovat de situatia actuala, ce masuri trebuie luate impotriva d-voastra?”. Raspuns politician: “Sa fim solidari, asa vom trece peste momentele dificile de acum”…

  3. Cine are curaj sa scuipe inspre el???? Si in piata publica vine cu elicopterul… asa ca pot sa se autoscuipe fraierii, si cei care l-au votat, si cei care l-au tolerat.

  4. Inseamna ca ministrul de externe e bou dar cum pe el nu-l cunoaste nimeni Basescu a luat toata vina asupra sa ca sa protejeze imaginea unor anonimi din guvern

  5. Si daca iti iei toata vina asupra ta, inseamna ca nu mai e nimeni sanctionat ? Sa-si dea demisia cel vinovat, sa i se taie din salariu, etc….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.