home fotoblog Ce inseamna astea din imagine?

Ce inseamna astea din imagine?

N-am apucat sa le deschid, iar la plecare aveam altele pe cap si am uitat. Oare inauntru e ceea ce scrie? Oare cei din regie au primit pliante cu ce trebuie sa puna in fiecare tomberon?

regie

Si ca suntem in regie, politia s-a mutat langa Maxx, probabil asa vor fi mai vigilenti.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Ce inseamna astea din imagine?

  1. Stiti care-i faza tare cu astea? Ca vin romanii (nu am voe sa discriminez) nomazi iau tomberonul intreg cu hartie gata sortata si o duc la remat. Nu le ramane decat sa il remorcheze cu caruta(mai nou am vazut ca au dacii papuc cu sofer angajat). Voi nu aveti decat sa o sortati ca de restul se ocupa altii. In alte tari sticla e cu metalul si plasticul la un loc, hartia separat.

  2. Si cum spuneam acum cateva luni, am avut si eu in spatele blocului asa ceva. Problema era ca foloseau o singura bena pentru a le aduna, deci degeaba scria pe masina si pe tomberoane ca “gunoiul se culege selectiv”. Dupa ce am postat pozele (http://www.trepadusi.com/al_doilea/2007/09/06/in-sectorul-6-gunoiul-se-arunca-selectiv.html) au venit baierii si au luat tomberoanele de acolo, nu care cumva sa mai aruncam gunoiul selectiv, ca sa-l culeaga ei la gramada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.