home to blog Ce inseamna 8 martie?

Ce inseamna 8 martie?

Azi a fost 8 martie. Am inceput-o aseara cu o bere, am continuat-o azi cu cea mai grea zi de munca pentru barbati. Si asta pentru ca noi cam trebuie sa preluam din munca femeilor astazi, sa le dam posibilitatea sa se distreze, sa se duca la nu stiu ce companie de striptease si asa mai departe.

Drept urmare eu n-am simtit ca azi a fost 8 martie. Doar ca au aparut niste bomboane pe masa, bine ca m-am achitat de sarcina in avans. In schimb, la voi, cum a fost 8 martie si de ce?

Ce mai reprezinta 8 martie pentru tine barbat al anului 2011? Pentru femei stim, pisiceli.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “Ce inseamna 8 martie?

  1. La mine a fost cam asa: barbati au pus niste bani pentru flori, ce e drept foarte frumoase. Iar fetele, au pus bani de pizza, cioco si suc. Intr-un cuvant, am petrecut si de o parte si de alta.

  2. 8 Martie e ziua florarilor . A fost nebunie anul asta cu florile cel putin la iaşi cred că au scos incasari record. 8 martie nu mai e ce a fost e doar marketing acuma, si cum sa castigi pe urma prostilor.

  3. Azi am fost la muncă. Nu mi se pare decloc că vreun bărbat s-a oferit să-mi facă treaba… cât despre pisiceli nu ştiu cine te-a traumatizat pe tine, eu cu siguranţă n-am făcurt aşa ceva.
    Şi ca să punctez, cred că eu am făcut de mâncare în seara asta.

  4. La noi la firma femeile au avut liber, am ramas noi singuri la birou, fara sefa ca si ea e femeie… si am frecat menta :)) Asa ca a fost placut 8 Martie

  5. La munca. Ieri colegele mele au scapat mai devreme, dar nu acelasi lucru si pentru noi, noi am mai ramas vreo 3 ore in plus :)). Adica dupa ce le-am oferit tuturor colegelor din firma bombonici si floricele, tot noi am ramas la birou :). 8 Martie a decurs ca orice alta zi obisnuita in care am mancat, am baut (Carbogazoase nu alcoolice) si am facut munca de zi cu zi.. am dat “viata” la cateva calculatoare, cum ne place noua sa ne consideram, DOCTORI!

  6. 8 martie este ziua femeilor din viata noastra, cand le aducem flori in speranta ca de ziua noastra o sa ne faca oral. 😀 Glumesc, nu dati la cap va rog! 🙂

  7. Eu am fost la un salon de masaj erotic si sunt profund recunoscator ca mai sunt si femei care lucreaza de 8 martie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: