Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Material video explicit, destul de periculos, de fapt ar trebui sa va faca sa intelegeti de ce fumatul e daunator.

Thanks to Andra

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

22 Responses

 1. Programare Sociala

  Pentru mine un nefumator e doar unul care nu este in stare sa urce 4 etaje fara sa gafaie.

  Pentru mine o nefumatoare e una careia ii pute gura. So no kisses. 😀

  Reply
 2. Kenz

  ” faptenuvorbe said …
  ORICE este toxic in cantitati mari. Incluzand aici apa si oxigenul. ”
  Esti prost rau!

  Reply
 3. faptenuvorbe

  domnu’ Kenz. incearca dumneata sa respiri oxigen pur. mai citeste.
  cat despre apa – vezi articole de specialitate despre hidratarea corecta

  Reply
 4. BlindGirl

  @ecologie umana: da,eu am acusi anul de cand am reusit sa ma las, sper sa o lungesc cat mai mult fara (nu am zis niciodata ca ma las definitiv, sper doar sa reusesc sa ma abtin cat mai mult).

  Printre altele eu mi-am modificat foarte mult stilul de viata: mai multa miscare, 2 l apa pe zi (inainte beam o cafea dimineata si atata lichid..), no coffee, no smoke, fructe si lactate cat mai multe (inainte nu consumam mai deloc)… cam astea au fost schimbarile… si printre altele am dat jos 30 kg si analizele ce erau oarecum ingrijoratoare pe mai multe planuri acum sunt perfecte!

  Mai naspa de cei din jurul tau, ca ai trag pasiv si nu mai dau inapoi afara si de obicei sunt cei mai afectati. Deci poate de voi nu va pasa, dar de copii da, poate nu vreti sa stati separati de ei intr-o camera unde ei nu au voie pentru ca “se fumeaza” Timpul ala, petreceti-l cu ei! Ati fi cu totii mai castigati!
  http://blind-girl.blogspot.com/2007/12/fumatul-pasiv.html

  Reply
 5. miki

  hai ba frate sa fim seriosi am deja 15 ani de cand fumez si fumez 1 pachet jumate de tigari .. si tot pot face sport 9fac in fiecare zi 0 si nu ma plang plus k nici nu se vede k is fumator asa k vrajeala si pt ala cu inchisu fumatorilor .. esti pocait ?

  Reply
 6. HeltahSkeltah

  nu va suparati pe mine sau nu ma luati in considerare dar eu stiu ca e un studiu stiintific al unui chinez renumit in astfel de lucruri si in concluzie zice ca : ”Daca iti place sa fumezi , fumeaza pentru ca stimulii placerii sunt mult mai importanti decat tot raul care ti-l poate produce nicotina si celelalte substante toxice care le are tutunul” cam asa ceva .

  E adevarat ca obosesti , sansele sa ai accidente cardio-vasculare sau pulmonare sunt mai ridicate dar ca fumatul scurteaza viata e foarte relativ , sunt oameni care nu au fumat toata viata si au murit la 90 – 95 de ani , cel mai batran om din lume acu cativa ani am vazut , era cu tigarea in mana , un indian sarac =) Dar a zis ca singurul lucru pe care nu l-a facut in vita a fost ca nu a facut niciodata exces de mancare , adica nu tinea minte sa se fi saturat vreodata asa ca tot la fel de important , ba chiar mai important e cum mancati nu cum fumati , 10-15 tigari pe zi nu dauneaza f mult daca faci si putin sport , de la un pachet in sus e problema [ zic yo ] 😛

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.