home to blog Ce fumeaza Zuckerberg ca vreau si eu

Ce fumeaza Zuckerberg ca vreau si eu

Oare ce fumeaza Mark Zuckerberg ca vreau si eu. Altfel, de ce ar pune poza asta?

1025321_10151767634766204_1760873049_o

Care e directia dreapta? Nu de alta, dar America e plina de cersetori, de oameni ai strazii, de oameni care n-au ce munci sau de oameni care traiesc de pe o zi pe alta. Ca sa nu ii punem la socoteala pe cei care traiesc doar din ajutorul social, cer tigari pe strada sau pierd vremea facand nimic.
Exista acolo un proiect denumit “Putting America back to work”, mediatizat intens pe televizor, prin afise in orase si asa mai departe. Dar tot China este preferata pentru o forta de munca ieftina si productiva. Si atunci?

Ce? Casatoria gay este un lucru drept? O directie dreapta? Adica daca esti gay si te insori cu cineva gay tara ta va progresa? Cum? Ce fumeaza omul asta ca vreau si eu.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “Ce fumeaza Zuckerberg ca vreau si eu

  1. Intru totul de acord cu ce spui tu aici! Folosesc “progresul” asta ca un paravan si mai ales ca o distragere a atentiei Americanilor; pe scurt, prostim poporul cu televizorul. Cum se face ca o lege precum cea a imigrantilor dureaza atat de mult? Sunt mii si mii (daca nu chiar milioane_ de imigranti care isi platesc taxele, vorba aia – cetateni model prin faptul ca ajuta la ridicarea economiei si totusi, nu au drepturi sau prea putine si favorabile.

  2. Comentariul tau e o prostie. Da sint cersetori ca in orice alta tara din lume. Crezi ca fiind cea mai mare economie din lume inseamna ca avem lapte si miere aici. Economia nu are nimic de a face cu homosexualii. Curtea Suprema a legalizat casatoriile intre homosexuali in unele state americane pentru au si ei aceleasi drepturi ca orice alt cetaten. Incercati si voi sa dati dreptul (de a nefericiti in casatorie) acesta tuturor romanilor. In Romania nu puteti face asa ceva pentru ca sinteti spalati la creier de biserica.

  3. Cred ca se refera la noua lege a emigrantilor care permite legalizarea emigrantilor mai ales a mexicanilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.