home to blog Ce faci dimineata?

Ce faci dimineata?

Am o intrebare care ma macina. Acum cativa ani  ma trezeam dimineata, faceam cafea, faceam o omleta, o smecherie din asta, savuram, plecam la munca. Din obisnuinta, din graba sau pentru jumatatea aia de ora de somn in plus nu mai fac asta de mult timp. Nu mai fac cafea dimineata, nu mai fac un sandwish sau ceva, doar ma trezesc, fac un dus si am plecat. In principiu in unele dimineti mi-a reusit si recordul de 10 minute pana cand am plecat.

Drept urmare

[poll id=”54″]

Sunt foarte curios pentru ca nu sunt singurul care face asa. Sau sunt singurul? Si atunci tu unde iti bei cafeaua?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

46 thoughts on “Ce faci dimineata?

  1. din pacate pentru mine…nu apuc sa mananc si sa beau cafeaua acasa dar felicitari pentru cine apuca sa faca asta.din pacate traim niste vremuri de rahat,unde traim ca sa muncim si muncim ca sa avem ce manca.
    Sincer si mie imi place echilibrul acesta cu mic dejun cu bacon si omleta,cafea la ibric nu mizeria aia de la automatul doncafe si chiar NU sandwich-ului de la metrou.

  2. eu niciodata nu am timp sa o beau acasa. si nici sa mananc. e greu cu trezitul asta 🙂 noroc ca am timp la birou sa trantesc una la ibric si sa o savurez in timp ce fumez o tigare… mancatul il aman pana la pranz..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: