home Uncategorized Ce facem ma … emigram?

Ce facem ma … emigram?

Asta a fost un comentariu auzit mai devreme, citind estimarile de mai jos …

Deci … emigram? Mai rezistam 4 ani cu PSD-istii la putere?

Exista zvonuri ca Basescu se va duce in Kiseleff la ora 21 … pentru a vorbi cu Geoana si a poza alaturi de el. Mai avem timp sa votam? Sa votati de altfel?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

19 thoughts on “Ce facem ma … emigram?

 1. Ba, nu va mai dati loviti acuma ca nu a iesit cine v-ar fi convenit voua si ca nu mai rezistati. Femeilor! Ati rezistat atata timp pana acum si gata, acu vreti sa ziceti ca v-a ajuns cutitu la os.

 2. Pe idiotul de Tariceanu l-ai intrebat de ce a pus alegerile, in fratie cu “prostanacu’…” Geoana si sub “calarirea” lui, in “weeek-end-ul prelungit ” cu 1 Decembrie?
  Deh…, ca sa iasa PSD. Bravos, a “comis-o” nu numai pana in ultima zi de mandat, ci si…”dincolo de ea”.

  Asa si-a batut joc Tariceanu joc de dreapta romaneasca, de voturile romanilor din 2004 si, dupa cum inteleg ca s-ar putea…, si de astea din 2008.

 3. Auziti,bai zmeilor,voi sunteti tampitii aia care l-au pus pe Marinarel la putere,ca deh,v-ati saturat de mafiotii de la PSD?
  Va rog dati-mi adresa sa va dau un molotov cadou…in cap!
  Sub Basescu si pula lui de marinar ati cantat toti ca v-a dat fasole si vin fiert de 1 Decembrie acesti 3 (in curand 4 ) ani,si omiteti ca are subit vreo 4 case (a se citi vile) cumparate de la…er-hem… stat, pe 40.000 euro bucata….(unde dracu 40.000?mai degraba 200.000)
  Sa traiti bine,guri-sparte fara creier! Romania e mandra de voi.

  ps: sa vad cat sange in maciuca aveti de imi stergeti post-ul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: