Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Nu pot decat sa ma amuz, atunci cand vad ca Nicusor Dan nu a putut castiga loc in Consiliul General al Primariei Capitalei, asta dupa ce a pierdut locul de primar. El da vina pe lege, eu dau vina pe lipsa de implicare. Si daca facem o analogie simpla, diferenta intre un candidat independent si un candidat independent sustinut de un partid este cea de implicare. Daca in 2012 crezi ca oamenii vor veni la tine, chiar daca esti vedeta, te inseli. Trebuie ca tu sa te duci la ei. Si nu numai structura de partid, ci doar vorba omului sau prezenta lui la televizor.

Nicusor s-a plans ieri ca nu a aparut la televizor. Ar trebui sa ii explice cineva ca ceilalti candidati cotizeaza aparitiile lor la televizor. Sau cel putin cunosc pe cineva inauntru. Sa te duci asa, sa vrei sa apari, nu te baga nimeni in seama, daca nu te urci pe macaraua din Piata Universitatii.

Totusi Nicusor Dan a avut 70.000 de voturi destepte, de la oamenii care au gandit cum ar putea sa il cheme pe candidat. Nu de alta, dar numele lui Nicusor este Dan Daniel Nicusor, unde Dan e numele de familie. De asta acesta spera ca mai poate candida si in urmatorii 4 ani.

Sa ii uram succes, zic, desi nu cred ca peste 4 ani va mai fi ceva de salvat in Bucuresti.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 Responses

 1. ionut

  nicusor dan a luat 70.000 de voturi pt primar in visele umede ale unora. a avut fix: 49396 de voturi

  Reply
 2. Tiberiu

  Nu inteled de ce trebuie sa va amuzati. E fals: Nicusor&Co nu s-au plans si nu vor cotiza conform traditiei. Singura afirmatie de bun simt e in ultima propozitie: “Sa ii uram succes, zic, desi nu cred ca peste 4 ani va mai fi ceva de salvat in Bucuresti”! Si mai sunt de acor cu ceva: “… blogging is not enough”!

  Nicusor Dan a obtinut ceva mai de valoare decat scoruri s-au fotolii second-hand.

  Nicusor e un fenomen care releva aspiratia spre normalitate a societatii. Unii il numesc “sindrom” ( i.e. Raducu Alexut de la Catavencii) dar e de inteles in Romania celor multi dar prosti.

  Reply
 3. Gabriel Bugnar

  Ce situaţie! Adică televiziunile, altfel spus, au “încasat”, ilegal, bani de la candidaţi? Că legal, nu au voie. Of, nu pot să cred! Dar, televiziunile, care nu l-au chemat pe Nicuşor că nu a cotizat, de ce îl cheamă acum, după ce alegerile au trecut? Printre altele, televiziunile trăiesc şi din audienţă. În afară de şpăgile candidaţilor, dacă îl chemau pe Nicuşor, tot ce se poate să se fi încins spiritele, de aici audienţă, deci, bani. Ori poate, candidaţii, tocmai asta au plătit, să nu apară Nicuşor? Până una-alta – părerea mea – partea bună a lucrurilor este că între domn’ doctor şi aberaţia transportului gratuit, mai avem o variantă, deci nu e totul pierdut. Şi PD-L-u’ se credea veşnic, alegeri vor mai fi. Cum spunea un fost patron al RealităţiiTV “nu puteţi voi să furaţi cât pot eu să produc”.

  Reply
 4. Diana

  TVR era obligata prin lege sa-l primeasca, in calitate de candidat pentru primarie. Fiindca TVR e acum politizata, nu i-a acordat niciun spatiu de emisie.

  De asemenea, e drept ca persoana care s-a ocupat de campania lui Nicusor Dan a facut greseli care l-au costat pe acesta.

  Nicusor e matematician, nu se pricepe la campanii electorale si s-a lasat in seama altora. E pacat pentru ca e un om plin de vointa si bine intentionat.

  Reply
 5. pejte

  “desi nu cred ca peste 4 ani va mai fi ceva de salvat in Bucuresti.”

  True story bro 🙁

  Reply
 6. Tiberiu

  “Your comment is awaiting moderation…” pai e deja 13:30 si mi-au luat-o altii inainte. Sa cred ca mesajul meu e prea acid…e de bun simt,… ca doar am fost pe subiect. La urma urmei e doar o postare pe un blog si stiti foarte bine ca doar “blogging is not enough”…hmmm

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.