home to blog Ce fac suporterii lui Poli?

Ce fac suporterii lui Poli?

Si mie imi pare rau ca Poli Timisoara s-a dus de-a dura in liga 3. Dar hei, e si o parte buna. Va fi unul din putinele meciuri din liga 3 care se vor putea disputa in nocturna. Drept urmare, poate asa vor invata si alte echipe de fotbal cum sa isi amenajeze stadioanele, poate vom invata noi ca trebuie sa avem un fotbal mai bun. Pana atunci insa, ce fac suporterii?

Nu va luati totusi de eroarea din titlu, asa ii invata pe copii la facultate in zilele astea. Asa ii invata sa scrie corect. Va mai amintiti de asta?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “Ce fac suporterii lui Poli?

  1. Daca tot suntem la capitolul “sa vorbim corect gramatical” cred ca vroiai sa spui “asa ii invata pe copii la facultate” (cu 2 ‘i’ nu cu 3) 🙂

  2. Poli e o echipa de varzari.Merita sa dispara la fel ca tot fotbalul romanesc.Consuma bani de la buget degeaba si e condusa de un interlop.Piis pe ei.

  3. Pacat de Poli. Pacat ca nu voi vedea Champions League in TM.

    ..dar aici exista un singur vinovat, nu stiu de ce lumea din oras da vina pe FRF, Duru, Uefa etc.

  4. Suporterii lui Poli au iesit aseara in strada, in fata la Opera, sa arate ca iubesc echipa si ca le pasa de ea. Daca va ajunge in liga a 2-a sau a-3-a, depinde de ce se va decide. Oricum va fi si singura echipa cu cei mai multi suporteri la meci, nu numai cu nocturna din liga in care va ajunge. Primarul a propus mutarea echipei in campionatul Ungariei sau Serbiei daca e posibil.

  5. Asta nu e poli timisoara … asta e fulgeru bragadiru cum au aparut asa sa dispara . Astia sunt cancerul fotbalului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: