home to blog Ce fac eu la Realitatea?

Ce fac eu la Realitatea?

Printre altele fac asta:

Adica tin siteul pe primul loc in topul SATI. Cum se face asta? Mai bine ma intrebati de ce nu ma ingras, raspunsul e mai sus.
De ce fac asta? Pentru ca e cel mai dinamic, cel mai misto si pentru ca are cea mai calumea echipa din toate siteurile enumerate in poza de mai sus? Sunt subiectiv cand zic asta? Nu cred, pentru ca  stiu   toti competitorii. Si culmea, sunt prieten cu ei.

Ah. Realitatea e cel mai urmarit cont de media din twitterul romanesc. Pentru asta eu va multumesc.

Dragos explica pe indelete ce inseamna cifrele din tabelul asta. Daca v-ar interesa.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

32 thoughts on “Ce fac eu la Realitatea?

 1. Felicitari 🙂

  Am o dilema, totusi: imparti doar gloria sau si mizeria ? Adica, atunci cand vad un articol scris de un retardel pe realitatea.net, e ok sa-ti bat obrazul ?

 2. Am aruncat o privire in SATI si am observat ca realitatea.net e pe primul loc abia in ultima saptamana din 7 afisate pe site (doar la Vizite in perioada 27.12 – 02.01).

  Este de prost gust sa te lauzi si mai ales e de prost gust sa spui ca realitatea.net e pe primul loc. DA, e pe primul loc in sapt 27.12 – 02.01 la vizite, nici macar la Clienti unici. Insa … va ramane pe primul loc ?

  In clasamentul pe luni, realitatea.net a fost pe primul loc la clienti unici, ultima data, in august!

  PS: Habar nu am de unde ai scos topul afisat de tine.
  PSS: Nu am nicio legatura cu niciun site din SATI.

 3. da ma, da’ calitatea stirilor? sau asta nu se pune? Mi se pare ciudat sa te lauzi ca esti pe primu’ loc la “dat stiri” intr-o tara in care calitatea stirilor e din ce in ce mai precara, in conditiile in care aproape toate “sursele” sunt inrolate intr-o tabara sau alta. Tabara politica sau de orice alta natura.

 4. Crimetime nou site al celor de la media pro hai nu spune ca nu il stii ? au inceput sa ii faca reclama exact cum faceau cu stirileprotv.dar daca nu stii de el inseamna ca e destul de neinsemnat.

 5. mai baiatule ti-o spun prieteneste.sunt batran si am mai vazut asa ceva.te urmaresc de ceva timp si observ mici semne de megalomanie.pacat

 6. @fred
  daca esti batran n-ar trebui sa stai intr-un azil ceva?eventual cu niste pastile si sa lasi internetul la astia mai tineri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.