home to blog Ce este de fapt e-Romania?

Ce este de fapt e-Romania?

Ieri dimineata la Realitatea FM a fost invitat Toma Câmpeanu, coordonatorul proiectului e-Romania. Au vorbit despre ce este proiectul, ce ar vrea sa faca, cum ar vrea sa faca asta, care sunt problemele actuale si asa mai departe.

Partea proasta e ca din tot interviul asta nu am aflat decat ca acum sunt in institutiile publice niste sisteme insulare care functioneaza pe alocuri, ca totul e facut cu diverse firme, ca fiecare administratie fiscala a lucrat cu cine a vrut si asa mai departe. Nu am aflat pe ce se vor da 500 de milioane de euro, nu am aflat cand se vor da banii astia, cand se vor cumpara echipamentele, de la cine, cand se va implementa, in ce stadiu sunt cu lucrarile de dezvoltare a software-ului. Am aflat doar ca va fi un pic mai sigur, ca vom avea parte de asistenta din germania pentru securizarea bazei de date, ca vom avea un user si o parola pentru asa ceva.

22 de minute de interviu aici sau mai jos. De ascultat, pentru ca asta ar fi trebuit sa o fi facut de mult timp, insa la noi, in Romania(daca nu stiati in ce tara traim), lucrurile se misca dupa ce interese are unul si altul.

4 thoughts on “Ce este de fapt e-Romania?

 1. Pai daca si e-Romania va fi facut la fel de bine, probabil de aceasi persoane ca si pagina PDL-ului, ne-am scos.Am primit ieri un mail interesant,am ras cu lacrimi.Citez: “Fun cu Base, PDL hacked, un site de kkt
  1.sectiunea- transcripturi din data de cand base e un cretin (poza pdl11)
  2.sectiunea forum- DADADA ASA NE TREBUIE !!! de cand marinarul conduce tara si curcile rad de noi ce conducator zdravan ne-am ales (poza pdl33)

  Printuri:
  http://img46.imageshack.us/i/pdl11.jpg/
  http://img30.imageshack.us/i/pdl33.jpg/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.