home to blog Ce e gresit in reclama asta?

Ce e gresit in reclama asta?

Hai sa ii vad pe cei atenti. Cine se prinde ce e gresit in reclama asta? Ce a uitat autorul sa evidentieze sau macar sa specifice?

Bestjobs e un site de joburi. Dar oamenii care se uita la televizor nu stiu asta. Daca asta e doar o reclama de branding, atunci ni se prezinta un brand pe care nu-l gasim nici la chioscurile de ziare, nici in market, nici la coltul blocului sau in statia de autobuz. Brandul asta se gaseste doar pe net.

Greseala e ca nicaieri in reclama nu se specifica ca asta e un site. Da, e inspirata (era sa zic copiata) dupa reclamele la siteurile din Statele Unite, dar diferenta e ca aia isi anunta link-ul pe grafica, fac trimitere catre site, dau ideea omului ca are nevoie de un calculator ca sa cunoasca brandul. La noi nimic.

Cine a facut reclama asta?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

25 thoughts on “Ce e gresit in reclama asta?

 1. Am observat asta si am specificat la mine in articol insa nu am pus accent pe acest lucru. Totusi, n-ai de unde sa stii ce “iepurasi” mai scoate din palarie domnul Fusu.

   1. Nu am inteles nimic, cred ca e din cauza faptului ca nu te citesc prea des.
    Oricum, ceea ce am vrut sa spun este faptul ca am observat lucrul gresit din reclama si ca nu se stie cum domnul Fusu pune vreun .ro la sfarsit, asa fara sa vada nimeni.

   2. am scris ca Bunea e prost facut gramada dar mi s-a sters comentariul.Probabil nu e destul de decent.Bine mai scriu unul.

   3. Poate acum dupa ce a vazut reactiile, domnul Fusu, pune si un .ro la sfarsit.
    Salut jemoi! Cand i-am spus lui Andrei ca tu ma “iubesti” pe mine mai mult cred ca nu m-a crezut, acum sa-l vad.

 2. Cand am vazut prima data chestia asta am crezut ca e vreo reclama de-a lui Mircea Badea.El e cu boxul,si personajul in camasa albastra chiar seamana cu Badea.

 3. Eu dacă nu stau pe net și văd reclama nu înțeleg nimic. BESTJOBS unde ? Vreau și eu un job bun, cel mai bun, dar unde ? Ce firmă e asta ? E vreo firmă care mă angajează ?

 4. spotul e filmat la Stage-Expert cu regizoarea Raluca Mirescu-Ungureanu.

  da, e un punct valid asta cu .ro – nu toata lumea stiu sa caute pe Google 🙂

 5. Mda ! Prosti gramada unii.
  Da, e un site a carui adresa nu apare nicaieri in clip.
  Ce e atit de greu sa se inteleaga asta ? Nu stii ce e. E firma, e site, e campanie de promovare a tinerilor sa-si puna dosul la treaba ? Face angajari, cauta ? Ce face ? Cum pot da de ei ? Unde ii gasesc ?
  Absolventii de oaresce scoli vor sa caute citeodata un loc de munca si vad asta. Daca pina acum in afara de Counter nu stiau nimic, tu le spui simplu Bestjobs si atit. Nici nu stiu de unde sa inceapa.
  Ca si cum as face reclama la Romanii Au Talent si nu spun ora si ziua cind se difuzeaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: