home to blog Ce discuta barbatii

Ce discuta barbatii

Se da o gasca de 5 barbati, toti din online, ce stau la o masa. Despre ce pot discuta ei? Pai nu mare lucru, online, masini si politica. De aici se trage concluzia ca femeile ori sunt un subiect tabu, ori nu mai prezinta importanta in fata online-ului, sau ele sunt bine acolo acasa si nu e bine sa se amestece cu afacerile din online. (cine pune pariu ca-mi iau bataie pentru asta?)

Concluziile au fost dure: in provincie siturile bune si functionale reprezinta cam 1% din totalul paginilor de net. Peste tot in Romania daca vrei sa ii faci cuiva o pagina de web, te trezesti ca vine sa iti arunce in fata un mail in care vine cineva si zice ca face pagini de web pentru 200.000 lei vechi. Daca faci o pagina de web si n-ai un contract semnat cu cei care vor pagina de net = tzapa, pentru ca dupa aia va veni sa iti ceara.
Din online-ul romanesc sunt asteptari foarte mari anul asta, de la bani la vizitatori si nivel de accesari, iar inceputul e foarte promitator.
Pana una alta in Romania nu exista datacentere, nu exista servicii de hosting profesionale, iar alea care sunt … romtelecom si altii sunt … sa zicem asa pentru ca au vazut in afara.

Totusi exista problema unui baiat, atunci cand vine clientul si zice … pai am vorbit cu un baiat, dar despre asta ar putea spune mai multe De Ce.

Da, am fost la Pitesti si m-am intalnit cu Adi Stan, Killeru, Cristi si X-ul.

7 thoughts on “Ce discuta barbatii

 1. 1. de ce nu zici si care sunt cele 5 persoane din online … bine …4 in afara de tine …baga si tu linkuri …promoveaza-ne
  2. ce draq rost avea sa discutam despre femei, cand tu esti aproape insurat , eu la fel … Cu adi nu aveam nici o tangenta ca sa aduc subiectul de chestia asta , cu cristi imi beau cafeaua in fiecare zi , iar robert stiam ca urmeaza sa se insoare … aaa …de fapt am vb si de femei … l-am intrebat eu pe robert cand e nunta concret

  p.s. baga linkuri

 2. “De aici se trage concluzia ca femeile ori sunt un subiect tabu, ori nu mai prezinta importanta in fata online-ului, sau ele sunt bine acolo acasa si nu e bine sa se amestece cu afacerile din online.”

  Mentioneaza si tu pe undeva ca asta e valabila PENTRU VOI…cei 5 crai! si in nici un caz o concluzie generala asupra barbatilor din online…:))

 3. Hostingul de la romtelecom, virtualserver, nu poate fi numit in nici un caz profesional. Credeti-ma, l-am incercat. Daca vreti va arat si statisticile trafic.ro care demonstreaza clar ca timp de aproape 2 luni cat le-am suportat nerusinarea site-urile gazduite la ei au fost mai mult offline decat online.
  Atat timp cat nu oferi downloaduri de mari dimensiuni dedicate pt publicul din romania, situatie in care “intranet-ul” ar fi de real folos, nu se merita.
  Am optat pt The Planet iar pt preturile si calitatea serviciilor si a support-ului ii recomand oricui, chiar merita, desi au un response time de aprox 140ms ms.

  Deci Romtelecom Sucks!
  Si pt ca veni vorba, Women suck too… well, some do.
  🙂

 4. @webber precis nu ai vazut nici odata data center-ul romtelecom, plus ca aici vorbim de data center NU de hosting pentru end useri aka virtual host. rRomtelecom are unul dintre cele mai misto si mai uptodate datacentere din romania si din punct de vedere IT se dezvolta cu o viteza ametitoare.
  @piticu: Cat despre data centere… ele exista si sunt mai multe decat ai crede. GTS, Romtelecom, Vodafone, Ines s.a.m.d. Serviciile de hosting oferite se adreseaza sectorului de bussiness, ofera servicii BDC/DRP (Bussiness Continuity Plan, Disaster Recovery Plan).
  De acolo se scot bani multi, nu de la bloggeri suparati pe viata care au o baza de date de maxim 10 MB si niste poze, sau de la situri care platesc solutii basic. Oricum asta nu este o scuza pentru serviciile de cacat si uptime-ul de 99% care-l promoveaza (care este numai in mapele de prezentare). Daca esti asa de nemultumit de provideri … self host. O teava la internet, 1 server, 1 ups si iti poti devolta ce vrei tu, cum vrei tu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.