home to blog Ce conducatori avem, vai de noi

Ce conducatori avem, vai de noi

A fost magnifica confruntare intre primii trei cotati la alegerile prezidentiale. Si m-am amuzat. Da m-am amuzat cu Geoana care nu era pregatit, cu Crin care tipa ca disperatul, cu Basescu care zicea bancuri. Dar dezamagit.

Daca pentru astia trebuie sa iesim duminica la vot,  mai bine stam sa ne gandim putin.

Sau sa analizam pe scurt ce au zis oamenii astia. Geoana n-a venit cu nici o solutie viabila, Crin a certat pe toata lumea de parca toti sunt vinovati numai el nu, Basescu a stat sa se apere si sa dea replici si n-a spus nimic, doar faptul ca a crestinat un musulman.

48 thoughts on “Ce conducatori avem, vai de noi

 1. Geoana si Antonescu sunt niste puppets ieftini dar solemni. Asa cum stim, numai prostia e solemna, inteligenta e joviala. Exact asta a dovedit Basescu in confruntarea de ieri. Am vazut ca in campania lui Geoana de la Pitesti, statea ca o curca plouata in spatele lui Iliescu, in timp ce criminalul asta batran si nepedepsit, dadea din gura mai ceva ca pe vremea minerilor. Crin Antonescu e un tip slab de care Patriciu si Tariceanu profita din plin. Nu lasati tara pe mana acestor oameni. Nici macar nu stiu sa traiasca pe picioarele lor.

 2. Ce cacat a zis concret ma basescu? Ne-a bagal el in UE sau NATO cu mana lui? Ne-au luat altii ca au nevoie de slugoi.
  A fost extrem de penibil la faza cu dosarul. Ca sa nu mai zic de remarcile absolut stupide la intrebarea “model prezitential: eu… hhahahahaha”.

 3. @ion popescu
  Da-mi voie sa te felicit. Imi pare evident rau ca n-o pot face la o bere. O dau duminica, dupa vot.
  Am observat si eu ca snobismul antonescian se intinde ca ciuma-n grau. Cat despre Geoana, am vazut ca la Pitesti era bagat in…randul 2 si ca Iliescu facea spumele de rigoare in locul lui. I-a umilit pe argeseni, li s-a adresat ca minerilor. Rusine!
  Votati Basescu!

 4. bai nene, caut internetul asta de nu am mai dormit de 36 de ore…. unde draq gasesc eu niste liste cu sectiile de votare si ce strazi/adrese sunt arondate lor? peste tot gasesc numai liste cu diaspora, ca parca am trai in tarile calde!!!

 5. Toti 3 au fost penibili 🙂
  Eu nu pot sa votez cu niciunul dintre ei.
  E o greseala sa credem ca doar ei 3 exista.
  Voi vota cu Remus Cernea.

  În primul tur alegem pentru noi, abia în turul al doilea alegem între cei care ni se impun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.