home to blog Ce cauta Kristal in topul ala?

Ce cauta Kristal in topul ala?

Am fost azi dimineata in Kristal GLAM Club. Am citit pe usa un anunt in care o firma de productie de echipamente de sunet se lauda ca clubul asta e pe locul 38(n-am fost foarte atent) din Top 50 cluburi realizat de DJ Mag. De revista aia am auzit, in schimb am ramas profund impresionat de club.

Pentru un club cu pretentii de super glam si club european, situarea lui intr-un fost cinematograf e absolut jenanta. Nu stiu ce au ales indivizii aia pentru clubul ala, sau probabil l-au vazut numai in orele de program atunci cand e intuneric si nu vezi mare lucru, dar … toalete mai proaste decat cele vechi din Casa Presei, fire ce atarna din tavan, un tavan cu neoane din care merg doar cateva, iar locurile de la neoane ramase aceleasi de pe vremea cinematografului.

Si totusi, o adunatura de mese cu un ring in centru, iar in fata o scena cu o masa de DJ si probabil niste pitzipoance care danseaza acolo, fac din asta cel mai misto club in .ro

Sa fiu eu prea aberant? Sau se poate la naiba mult mai mult. Si totusi … asta poa sa foloseasca ca lectie cum sa faci un lucru romanesc (insert adjective here) sa straluceasca.

7 thoughts on “Ce cauta Kristal in topul ala?

 1. Tu zici bine Piticule dar sa mergi noaptea sa-l vezi ca zici ca-i chiar de cristal 😛

  L-am vazut ziua si o data noaptea iar diferenta e izbitoare. Noaptea pot spune ca e interesant, jocul de lumini e f misto, dar ziua e dezastru.

 2. ca e intr’o fosta sala de cinema ar fi cea mai din urma problema
  la maastricht sunt cluburi cu muzici trance in spatiul unor catedrale (nu stiu daca foste se aplica)
  si chiar daca e vorba despre niste protestanti, in plus olandezi, tot stai de doua ori sa te dumiresti daca “a fost sau n’a fost…”

  cred ca minusul vine de la 1. gustul si indemanarea antreprenorului si 2. gustul clientilor care le trec pragul si justifica/sustin existenta

 3. 1. nu e cel mai misto club din romania, ba chiar a decazut destul de mult. 2. vb de club, clubbing, da? well 3. e una din cele mai bune locatii pt club din bucuresti, e unul din primele cluburi scumpe din bucuresti si asta e unul din motivele pt care a fost mereu “de fitze”, respectiv mandrie pt unii dj care au devenit stii cum se zice..”rezident”. decat s-a cam…fasait; 4. noaptea arata mai bine. 5. are cea mai naspa buda din localurile invitante de dj-adica la nivel de studio martin. 6. apropo de locatie pt dans – adica alte muzici – ziua: ai vazut club a, expirat, fire, backstage, b52 ziua? 7.fitzele de bucuresti se plimba de multa vreme in pasha, bamboo, elements, rooms, office, planters, cabaret, fratelli, iar kristalu ramane “minimal” mainly…

 4. Sunt sigur ca noaptea arata super, dar nu m-am gandit nici o clipa ca arata a club de fitze. Oricum e mai bine decat cele de prin Ploiesti.

 5. e de fapt Top100 Clubs la DJMag si am rasfoit si eu acum topul si nici vorba de Kristal pe acolo. Asa pot sa fac si eu o crajma in pivnita si ma laud ca e locul38 in top50 clubs.

 6. de fapt e locul 28 in topul cluburilor votate de catre dj si e pe site-ul djmag.asa ca nu e chiar o “crajma” care se lauda singura. cat despre cum arata, asta e altceva…

 7. :))))) daca tu stai sa te uiti dupa cabluri si bilute de muc facute de cei care beau cola light insemna ca mananci mult morcov 🙂 ai o vedere excelente : este un club de top pentru ca dj-i pe care ii aduc sunt geniali , au un mesaj: “not everyone understand house music !it`s a spiritual thing , a body thing , a soul thing : house music ” D.Ramirez. So who the fuck watch over the details ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: