home to blog Ce cadouri cumperi de Mos Craciun?

Ce cadouri cumperi de Mos Craciun?

Anul asta particip la 3 secret santa, iar la doua dintre ele nu cunosc persoanele carora le fac cadouri. In cazul fericit, nu stiu ce sa ii iau, pentru ca are tot ce isi doreste. Si de aici interb sincer si normal, ce naiba cadouri se iau de Craciun? Nu de alta, dar de la an la an se schimba moda, se aleg alte cadouri, daca acum trei ani puteai sa iei un hands-free, probabil ca acum e musai un iPad sau cine stie ce gadget.

In schimb, de ce ai cumpara asa ceva?

Bine, papusile alea hidoase le-am remarcat si le inteleg. Dar ce sa faci cu calutul ala? Sa ti-l alerge si sa ti-l strice prin casa? Se pupa ca nuca in perete cu orice ar avea copilul acolo. Si cat se joaca cu el? Se va uita de pe cal la film, invatand astfel cum sa calareasca de mica, ca sa fie experimentata cand va creste? Sa se invete sa stea deasupra?

Bun, pana la urma tu ce cumperi de Craciun?

No, atunci ce mai inseamna Craciunul pentru tine?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Ce cadouri cumperi de Mos Craciun?

 1. Ceea ce platesti este momentul acela magic in care copilul tau primeste ceea ce si-a dorit. Nici macar nu mai conteaza ca se joaca o zi sau trei luni cu el. Faptul ca Mosu’ i-ai indeplinit dorinta, e ceva magic.
  Ma gandesc ca sunt copii care vor ponei d’astia, asa cum sigur sunt copii care-i vor in realitate si-i mai si primesc.

 2. Se vede ca nu ai copii.
  Parerea mea e ca calutul ala e genul de cadou pe care il iau parintii pentru propriul copil, nu cu care te duci la copiii altora (ca de altfel orice cadou mare).
  Sunt copii pentru care un astfel de calut este cel mai placut cadou posibil. Si nu, nu incerca sa iti imaginezi ce ar face un copil cu el 🙂

 3. In cazul in care nu cunosc persoana bine si e musai sa-i fac un cadou, cumpăr un gift card pentru un magazin unde știu ca l-ar folosi. Chiar si un gift card la starbucks e bine-venit. Zau ca te bucuri cand le gasesti prin portofel tot timpul anului. :)Dacă chiar vreau sa cumpăr ceva, un cadou, exista varianta cu gift receipt. Dacă nu ii place cadoul, merge si-l schimba. Nu știu dacă exista facilitățile astea in Ro, dar cu siguranță sunt bine-venite.
  Just my 2 cents.

 4. Din nou constat ca ideea copiilor despre cadouri este total diferita de ideea oamenilor mari. Fata mea a primit asa ceva cand avea doi ani si acum, dupa patru ani, inca se mai joaca cu el. Papusi hidoase ? Poate pentru tine…De ce ai cumpara asa ceva? Intrebarea imi pare naiva.

 5. Piticule draga, pentru ca nu stiu cum te-ai descurcat anul trecuyt, banuiesc ca si anul acesta te vei confrunta cu aceeasi dilema!
  De aceea, imi permit sa iti recomand o pagina,unde, cu siguranta, vei gasi ideea potrivita!
  O saspui ca e devreme? Iti aducaminte intelepciunea populara: “Omul gospodar isi face iarna car si vara sanie.”
  SARBATORI FERICITE!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: