home to blog Ce cadou ii faci unui barbat?

Ce cadou ii faci unui barbat?

Cum zilele astea prin firme se joaca Secret Santa, apar si dilemele. Secret Santa e un fel de tragere la soti in care oamenii dintr-un departament, birou, etc. isi pun intr-un bol nuemele scrise pe hartie, iar apoi se extrag. Asa incat fiecare ii cumpara un cadou de Craciun colegului.

Si acum intreb ce naiba ii cumperi unui coleg baiat? Unei femei stii, ceva care sa ii placa, o bijuterie ceva, o prajitura, o aluna, un ceva vestimentar, o chestie mica care sa te faca mai placut sau ca sa o cuceresti.  Tzac, pac, e gata poate ai si sansa sa inscrii dupa petrecerea de Craciun. Dar unui baiat?

Daca ma gandesc la mine eu vreau sa stiu ca am cauciucuri de iarna, ca am revizia si ca am banii de CASCO. Dupa asta …

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Ce cadou ii faci unui barbat?

  1. Un parfum pretentios eu zic ca e best gift .
    Chiar azi am primit un parfum Paco Rabanne Ultraviolet de la un verisor .

  2. Eu zic ca un ceas ar fi cel mai bun cadou pentru un baiat. La parfum ai mai multe sanse sa nu-l nimeresti pe cel care ii place lui sau tipul cu care se da, la ceas trebuie sa fie mare rotund cu un interior mai dragut si preferabil (in cazul meu) sa aibe curea din piele nu bratara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.