home to blog Ce blogger roman a aparut in DEUTSCHE WELLE?

Ce blogger roman a aparut in DEUTSCHE WELLE?

Era o predicţie, la un moment dat, făcută de cineva pe internet: în 2020 ne vom uita la un geam şi vom putea să îi spunem acelui geam să ne afişeze un program tv, imaginile din spatele lui sau un calculator. Acel moment este mult mai aproape decât 2020. Mă aştept ca în următorii ani să apară acel geam inteligent, capabil să ne facă orice în casă.

Cristi Dorombach, cunoscut în spaţiul virtual drept Piticu, este una dintre cele mai influente voci ale online-ului românesc şi un pasionat de tehnologie – motiv pentru care s-a şi aflat, la sfârşitul săptămânii, la Berlin, la IFA, târgul electronicii de divertisment. Cristian Ştefănescu a stat la o şuetă duminicală şi mai puţin tehnică despre viitorul care se reinventează iar şi iar.

Citeste interviul integral in Deutsche Welle.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Ce blogger roman a aparut in DEUTSCHE WELLE?

  1. Felicitari! Chiar e ceva sa apari in DW!
    Un serviciu de stiri serios. Stiri, nu cancan… 30 de versiuni, 30 de tari acoperite.

    @Mihai – Felicitari si tie! Mai ales ca am plecat amandoi din acelasi loc. Astept sa apar si eu undeva. In Time, de preferat.Pe prima coperta. 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: