home to blog Ce aveti cu PR-ul?

Ce aveti cu PR-ul?

Am inceput sa ma enervez de cat de multi bloggeri fac misto de PR-isti. Da, merita, uneori, dar nu tot timpul.

Atunci hai sa vedem care companie de PR care a fost luata la gioale de catre bloggeri are tupeul sa isi penalizeze unul din oamenii de PR cu banii pentru un blogger.

Spre exemplu se da un proiect. PR-ul o da in bara in viziunea bloggerilor, isi ia penalizare, bloggerul e invitat in locul PR-ului respectiv pe banul ala de penalizare. Mai departe daca bloggerul o da in bara plateste si el penalizarea aia. Asta ca sa vedem cati mai injura, de ce si cum.

Si acum sa repet. Nu sar sa apar PR-istii  pentru ca stiu cativa care chiar fac treaba buna, lucreaza peste program si abia se tin pe picioare ca relatiile publice ale firmei sa fie puternice, dar sunt ofticat cand vad ca sunt toti bagati in aceeasi oala. Atunci sa facem 2 tabere de PR-isti, aia buni si leprele.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

15 thoughts on “Ce aveti cu PR-ul?

 1. Toti o apa si un pamant, nu au creativitate … nu au nimik din ce ar trebui sa aiba vai steaua lor … dar de aici si pana … la a chema un blogger care stie sa dea si el un copy-paste amarat …. parca sarim un pic peste cal … acu’ blogger-ul poate vine sa imi puna si mie gresie in baie dc mesterul greseste ce zici de asta ?!

 2. adevarul e pe la mijloc. problema nu este ca o parte din bloggeri au sarit la PR-isti.
  Ci ca au sarit la PR-isti si multi blogeri care nu au habar ce e ala PR (pentru multi PR= o gagica buna si cu tzatze mari).

  Nu a spus nimeni ca TOTI PR-isiti sunt la fel. Am dat eu un exemplu cu o pr-ista de la PNTCD care s-a comportat corect.

  Nici blogerii nu sunt toti la fel. Si nu trebuie sa le luam apararea. Sunt destui care fura continut (am vazut pe unul care a luat de la mine si apoi de la tine… daca stau ceva pe blogul lui sigur gasesc si de la altii)

  revin la relatiile publice. cand greseste un PR merita sa si-o ia. pentru ca de aia e platit. iar daca sta peste progam e problema lui nu a celui pe care l-a contactat. Si, daca sta peste program cum dracu a compus aceeasi scrisoare, indentica pentru mai multi bloggeri?

  Da, sunt si ei oameni si trebuie sa fim ingaduitori cu ei (cum zicea pe undeva Bobby). Insa daca gresala se repeta…

 3. Cristi, in primul rand sa nu ii amestecam. Bloggerul e blogger, omul de PR e om de PR, fiecare face lucrurile la care se pricepe si fiecare din padurile astea are si uscaturile si varfurile ei.

  Apoi, sunt multe aspecte ale PR-ului pe care bloggerii care scriu despre asta nu le cunosc, si se multumesc sa comenteze doar niste rezultate, bune sau rele.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: