home to blog Ce am vazut ieri la TV

Ce am vazut ieri la TV

Sa nu cumva sa credeti ca imaginile astea sunt puse aleator sau intentionat. Nu, se completeaza una pe cealalta. Si vad ca acum, la 20 de ani de atunci, noi inca nu putem depasi nivelul de organizare, pregatire si dezvoltare de la congresul al 14-lea al PCR. Tocmai pentru ca acest congres a fost transmis in direct, color, la tv a ramas intiparit in mintea multor politiceni.
De asta, astazi se repeta aceleasi idei fara sens, acelasi limbaj de lemn, iar oamenii care sunt adusi in sali aplauda la comanda.

Speram ca dupa 20 de ani de la comunism, imaginile astea sa fie uitate, sa nu se poata compara, mai ales, sa nu se poata spune … altii care au venit sa scandeze Ceausescu si poporul.

13 thoughts on “Ce am vazut ieri la TV

  1. Sincer ? Mi se pare mie sau suntem niste copiatori buni ? Geoana semana al dreacu de mult in manifestare cu Obama. Concluzia? alta vrajala cu multa lume platita sa aplaude. Trist

  2. inainte de minutul 5 din filmulet, dupa minidiscursul lui iliescu,in timp ce sala scada ” hotii !”, ” hotii ! “… pe banda de stiri din josul ecranului se derula textul : ” FC Timisoara – Dinamo Zagreb 0-3 ” …
    dovada deci ca poporul roman e foarte ancorat in realitate(a) …
    le sugerez celor de la FC PSD sa poarte doar tricouri numerotate … si o asezare 5-4-1 … cu hrebe, iliescu si nastase pe fund, vanghelie la mijloc si geoana varf impins … scorul e scris mai sus …

  3. ai sa razi ( sau ai sa plangi…de gustibus ): diferenta fundamentala intre ceausescu si astia e ca la ceausescu aplaudau de frica, aici aplauda de buna voie doar doar pica un pui, un porc, o galusca..si culmea, unii chiar din convingere..ne prostim pe zi ce trece si nici macar nu ne pare rau..

  4. Tin minte ca era un cantecel pe vremea raposatului “Noi in anul 2000, cand nu vom mai fi copii” – o sugem …adaug eu…PSD pastreaza aerul comunist in aer.

  5. mircea geoana ar vrea sa faca ceva pentru Romania, vede si el cum a ajuns tara asta… dar din pacate este inconjurat numai de hoti si ar fi controlat de cei din umbra, sper sa ma insel.

  6. Mi se parea mie sau Iliescu avea pe pupitru o placa portocalie? In fine, astia au devalizat stocurile de cravate rosii, ma mir ca nu i-a dat nimanui prin cap sa le asocieze imaginea cu Dinamo, ca si aia sunt rosii. Nu ma pricep la fotbal, nu radeti de mine daca patronii DInamo au alte simpatii politice.. Ce-ar vrea Geoana sa faca pt Romania, e ce-ar vrea si Nasty sau Basescu: arena de show in care ei sa fie gladiatorii decorati cu lauri, in timp ce liniile 2-2000 din spatele lor vor acelasi lucru: sa fure cat mai mult si mai eficient pt ei si generatiile ce vor urma in familiile lor. De tzara nu le pasa decat celor ce triaesc in ea si isi castiga painea muncind – inrobiti de credite si batjocoriti de sistemele ce ar trebui sa munceasca in folosul tuturor, pt ca din banii tuturor sunt platite: administratie publica, politie, samd. Nu mai ai ce vota..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.