home to blog Ce am facut aseara?

Ce am facut aseara?

Nu  stiu ce am facut aseara, pe cuvantul meu ca nu-mi amintesc. Habar n-am ce mi-au pus astia in bautura, habar n-am ce am baut totusi. Stiu numai ca eram cu totii in jurul focului de tabara, ca mi-au zis sa sar in foc, eu am zis ca nu sar si ca am luat o gura din pahar-ul de bautura. In rest nu-mi aduc aminte nimic.
Asa incercam eu sa o conving pe Anca ca n-am facut nimic tampit azi noapte, desi abia imi puteam tine capul pe umeri la cat de mahmur eram. Inspiram cu nesat aerul proaspat de primavara de pe malul lacului, incercand sa gasesc o metoda prin care sa-mi treaca durerea de cap mai repede. Mai ales ca sa-mi amintesc ce naiba s-a intamplat si unde ma aflu. Ma tineam de balustrada, iar dupa aceasta erau vreo 30 de metri de gol, iar sub noi apa se lovea lin de stanci. Eu stiu ca nu stiu sa inot, dar totusi aveam o pofta nebuna de a sari in apa pentru ca soarele era suficient de fierbinte, la 12  ziua. Si totusi ce naiba facusem eu pana la 12 ziua? Si de ce astia doi rad de mine de parca as avea alge atarnate de tricou?
“Cum a fost aseara? Beton, asa cum v-am spus, nu?”, asa zice o tipa care tocmai venise la noi la masa.
Incerc sa-mi amintesc cum te cheama, stiu ca ne-am vazut la evenimente prin oras, ca esti de gasca ….  dar nu reusesc sa-mi dau seama cum te cheama. Anca deja ma fulgera cu privirea, nu stiu, n-am fost eu, zoso rade impreuna cu Arhi, visurat imi arata telefonul … 29 Aprilie.

2010.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “Ce am facut aseara?

  1. ba… sincer si mie mi sa intamplat asta aseara.habar nu am cum am plecat cum am ajuns acasa.tin minte pana la un momendat apoi parca totul a fost sters din memorie..nici macar pritre picaturi nu imi amintesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.