home to blog Cauza si efect

Cauza si efect

Cauza e campania radio Guerrilla. Efectul e ca in urma testului astuia am vazut aseara pitziponci, corporatisti sau alte specimene din astea ascultand cu usile deschide la masina si foarte tare clipul asta la radio.

Adica e acelasi lucru, numai ca acum ne facem ca nu suntem.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “Cauza si efect

  1. ce sa-i faci, se culturalizeaza si ei, miticanii si pitzipoancele, badaranii si taranii samd

    de acum nu vor scuipa cojile de seminte pe jos, ci le vor arunca cu mana (tot pe jos, evident)

    succes 🙂 [guerilla]

  2. Bloggerus Mimetis – de pe http://www.radioguerrilla.ro/antimitocanie/page.php?id=816

    Sub-specie cameleonica, Bloggerus Mimetis ia cel mai adesea forma liderului de opinie online. Se arata foarte rar, iar marturiile sunt in general controversate. Bloggerus Mimetis traieste la granita subtire dintre real si virtual, dintre obiectiv si subiectiv. N-are mama, n-are tata, n-are cod deontologic. Aceasta Chupacabra a internetului produce daune vizibile, tarand dupa el bancuri de hamsii dezorientate de la coada Twetterului. Le ademeneste in recifuri de notiuni la moda, scandaluri, barfe si can-can-uri, le orbeste cu sfanta indignare, pentru ca la final sa le umple de sange, dandu-se doct in ape tulburi. Surse credibile sustin ca se arata indeobste atunci cand adie miros de pricopseala, iar atunci cand apare, o face in haita, pozitionandu-se ca o hidra cu multe capete. Daca ajunge in cala marilor pescadoare, poate fi domesticit cu telefoane mobile, car test drivere, navete de bere si plinuri de benzina, devenind cel mai bun prieten al Mitocanului de birou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.