home to blog Caut un om pentru gratar

Caut un om pentru gratar

Duminica la ora 13:30 mergem in parcul Tineretului la un gratar. Si cand zic gratar ma refer aici la cele 3 ingrediente ale gratarului: carne, mici, carbuni, gratar si bere. Sunt mai multe? E de la bere  :))

Drept urmare, daca n-ati vazut reclama va invit sa o vedeti aici.

Deci am nevoie de cineva maestru, ca sa nu zic mega priceput la facut gratare si ca sa fie carnea gustoasa. Ca nu facem pentru noi asta, ci pentru concurs, pentru ca participam la concurs la fel ca oricine altcineva se inscrie acolo.

Asa incat. Vreau sa-mi lasati in comentarii poze, link-uri, povesti de la vreun gratar cu care va laudati, asta ca sa pot alege pe cineva pentru duminica. Si sambata de preferat sa nu mancati, ca sa va pregatiti pentru ospatul de duminica.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “Caut un om pentru gratar

  1. Tare. M-as baga cu cea mai mare placere. Poze nu am acum la indemana, dar pot spune ca ma descurc si sunt inventiv. Am facut gratar si fara gratarul propriu-zis si m-am folosit de ce am avut mai la indemana.. raft de frigider, pietre, o tabla.. nu le mai tin minte pe toate. In privinta carnii si a produselor pe care le-am mai facut pe gratar, nu s-a plans nimeni. Mi-au iesit bune mereu

  2. Astă pregăteală se face de cu sâmbătă seară neicusorule. Mușchiul trebuie să se odihnească în jacuzzi de busuioc si alte mirodenii ce gâdilă în mod plăcut papila. Trebuie gâdilat și masat, ca să fie relaxat, peste jar să stea culcat, odihnit și nestresat. Și pe pat de fier încins să îl pui să stea întins, printre ardei, roși, ciuperci și ceapă, de îți lasă gura apă. Când o sfârâit a rumen și-aburind și-o dat năduful, la un semn urnit-ai fleica și-o-ntinsei pe tot altarul. Și mai pui leguma coaptă, fragedă și suculentă, să se ia la macerat cu o crenguță de mentă, de fason, să dea frumos, pentru juriul pofticios.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: