home to blog Caut hosting

Caut hosting

Ok. Am zis-o si pe asta, dupa 5 ani de selfhosting se pare ca masina nu mai tine ceva atat de traficat, drept urmare o salvez pentru startup-uri. Asa incat vreau sa pun piticu.ro pe un serviciu de hosting.

Ce conteaza in alegerea ofertei, pretul mic  (adica dupa 5 ani de hosting al meu gratis crezi ca as plati ceva?:P),  serviciile, lipsa restrictiilor din php.ini si importul unei baze de date uriase (ca sunt cateva mii de articole aici).

Vreo idee? Bineinteles exista posibilitatea sa nu cumpar nimic.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

25 thoughts on “Caut hosting

  1. Eu am luat de la xervers.ro. Ce-i drept nu de mult, asa ca n-as putea sa-ti zic cum se comporta, dar mi-au fost recomandati si mi-a placut promptitudinea cu care mi-au raspuns (i-am interogat eu cu niste chestii).

  2. Eu am luat de la xservers.ro. Ce-i drept nu de mult, asa ca n-as putea sa-ti zic cum se comporta, dar mi-au fost recomandati si mi-a placut promptitudinea cu care mi-au raspuns (i-am interogat eu cu niste chestii).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: