home to blog Caut hosting

Caut hosting

Ok. Am zis-o si pe asta, dupa 5 ani de selfhosting se pare ca masina nu mai tine ceva atat de traficat, drept urmare o salvez pentru startup-uri. Asa incat vreau sa pun piticu.ro pe un serviciu de hosting.

Ce conteaza in alegerea ofertei, pretul mic  (adica dupa 5 ani de hosting al meu gratis crezi ca as plati ceva?:P),  serviciile, lipsa restrictiilor din php.ini si importul unei baze de date uriase (ca sunt cateva mii de articole aici).

Vreo idee? Bineinteles exista posibilitatea sa nu cumpar nimic.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

25 thoughts on “Caut hosting

 1. Atentie la Hotii de la Romarg!!!!

  In afara faptului ca sunt varza in ceea ce priveste Supportul pentru serviciul de gazduire pe care il ofera,
  Cei de la Romarg sunt niste hoti ‘’cu cravata’’ cum se practica pe la noi prin republica banana romanica.
  Dupa ce am renuntat la un domeniul inscris la ei, respectiv am renuntat la spatiul virtual unde era stocat acel domeniul, acesti smecheri de romanica au continuat sa imi trimita invitatii la plata…pur si simplu prin email.
  Initial mi-au trimis notificari cum ca acel cont a fost desfiintat in urma neplati, bla bla bla…si imediat dupa aceea periodic mi-au trimis invitatii la plata mai bine de 1 an de zile. In paralel imi achitam constiincios plata gazduirii pentru alt domeniu, cu alt numar de client, fara nici un fel de intirziere…
  Intr-o buna zi nefiind atent am efectuat plata pentru invitatiile la plata false trimise periodic de cei de la Romarg, am gresit, am incurcat emailurile si facturile….

  Cind am observat greseala m-am adresat celor de la Serviciul Clienti si mai apoi celor de la Plati…Ati ghicit, nu mi-au raspuns la solicitare decit intr-un email initial si apoi muie tata ca asta functioneaza la noi, deci te-am pacalit, esti prost de ce ai platit??

  Atentie mare la acesti hoti daca aveti deja cont la ei sau daca intentionati sa gazduiti un site ceva pe domeniile lor… pentru ca aerul si fraierul nu v-a disparea niciodata din aceats tara plina de hoti si de jegosi gen Romarg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.