home to blog Caut asigurator

Caut asigurator

Exista vreun prieten d-al vreunui prieten blogger care vrea sa imi faca o asigurare CASCO si RCA? Ma intereseaza doar Allianz si Omniasig pentru casco, merge BCR asigurari pentru RCA.

Daca da sa ma mail, ma intereseaza sa o fac pana miercuri dimineata.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “Caut asigurator

  1. da, te pot ajuta. sunt broker de asigurari insa nu iti stiu mailul 🙁
    poti sa-mi dai pe mail datele despre masina sau copie factura si iti dau o oferta

  2. pitic … sfatul meu este sa iti faci si RCA si CASCO la aceeasi firma … si inca ceva … dealerul auto la care ai facut contractul de leasing nu te obloga sa faci CASCO si RCA la o anumita firma impusa de ei ? ca eu asa stiam

  3. Stii de ce e bun Allianz-ul? Am lucrat o perioada in asigurari si mi s-a spus asa off the record, “frate, la noi aici, constatarile se fac in felul urmator, dac e aripa facut praf spre exemplu noi scriem ca e facuta praf dar la metoda de despagubire scriem reparare, adica sa o indrepte aia la service, pe cand Allianz-ul scrie corect, inlocuire aripa. Allianz are un pic mai mari primele de asigurare, dar merita…

  4. Recomand CASCO cu franciza ZERO, evident ca e un pic mai scumput, dar merita, altfel pentru micile probleme vei avea surpriza sa platesti numai tu reparatia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.