home to blog Cati brasoveni sunt la Cluj-Napoca?

Cati brasoveni sunt la Cluj-Napoca?

In centrul Clujului la un bancomat m-a intampinat mesajul asta:


Si acum stau sa ma intreb cati brasoveni se duc la Cluj-Napoca sa isi plateasca factura de apa la bancomat.

De altfel si la bancomatele de la mallurile din Bucuresti iti poti plati utilitatile de la Buzau. Oare cati buzoieni vin sa isi plateasca facturile la Bucuresti? Care e rostul faptului ca la Cluj platesti factura de la Brasov?

Apropo, ma poate ajuta cineva cu un link de street view, cu unde e sediul Electrica de la Piata Muncii? Iar nu am platit curentul de 3 luni.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

19 thoughts on “Cati brasoveni sunt la Cluj-Napoca?

 1. De ce nu platesti online? Au conturi deschise la mai toate banciele. Nu te mai stresezi, nu mai stai la coada. Eu platesc prin Homebank de la ING. Nu am mai vazut Electrica la fata de vreun an 🙂

  1. Poti sa platesti cate facturi ai restante. Platesti prin Homebank direct in contul lor. Treci la explicatii codul de abonat din factura si nu conteaza daca esti sau nu proprietar.

 2. fara suparare mon ami, da` nu ma obosesc sa ti dau mail ca sa ti spun asta: cate ineptii am citit aici in 5 minute, n am citit niciunde in obnline ul romanesc.
  aia cu “Iubesc Cluj Napoca” , chestia cu bancomatu` BT si acuma cu mesajele random pe care le baga bancomatul in standby, is chestii de cultura generala. Tu…emiti pareri personale cu valoare de ineptie in loc sa te documentezi.
  Ma, sa mor de stiu cum dracu` esti A lister. Serios.

 3. @piticu: daca de pe ultima factura platesti toata suma restanta, cu cod factura si cod client – esti rezolvat

 4. Poti plati prin internet Banking catre contul ENEL, scrie pe verso sau pe pagina anexata la factura suma, poti de asemenea sa iti faci un cont pe https://www.enel.ro/crosweb/myenel/servicii_online unde sa vezi exact luna de luna din data de 6 a lunii cat ai de plata, sa iti treci indexul lunar pentru a plati exact cat consumi, etc.

  Mai poti plati si la roboțeii de la BRD.

   1. Nu trebuie sa fii proprietar, este de ajuns sa cunosti codul ENELTEL si codul client (ambele pe factura).

 5. Daca ai factura poti sa platesti oriunde… Daca nu ai factura poti sa suni la call center…Cont online poti sa iti faci si daca nu esti proprietar, in pana mea. Poti sa iti faci direct debit la oricare banca aproape, si cand te muti sa il anulezi. La fiecare factura ai o pagina dedicata cu modalitatile alternative de plata, vezi ce iti convine si plateste acolo.

 6. sediul e]Electrica este in spatele hotelului Golden Tulip la piata Muncii….mai exact….de la piata Muncii…pe calea Calarasilor…treci de Agip…(care este pe stanga)…si intri intre blocuri in spatele hotelului…acum se renoveaza si se intra prin spate….uite si link-ul http://maps.google.com/maps?q=Pia%C8%9Ba+Muncii,+Bucure%C8%99ti,+Rom%C3%A2nia&hl=ro&ie=UTF8&ll=44.431604,26.13538&spn=0.008902,0.019805&sll=44.431594,26.135563&sspn=0.008902,0.019805&t=h&layer=c&cbll=44.431594,26.135563&panoid=eJMEBkYM42QMGr_5YW4eZg&cbp=12,107.5,,0,18.34&z=16

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.