Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Sa calculam cate televiziuni de sport avem noi: DigiSport 1, DigiSport 2, DigiSport 3, Gsp TV, Sport.ro, Dolce Sport1, Dolce Sport2.

Si trei programe care emit HD: DolceSport HD, Digisport HD, Sport.ro HD.

Mai sunt si altele si imi scapa mie?

Bun, am ajuns ca numar televiziunile de sport din Africa de Sud. Anul trecut in timpul campionatului mondial, numarasem pe cablu de la hotel, prin oras 7 canale de sport. Insa din ele doar 3 erau de fotbal, dedicate campionatului mondial, in schimb acolo mai erau televiziuni de rugby, de formula 1, de golf, de biliard.

Noi avem sapte televiziuni de sport care transmit acelasi lucru, iar fotbalul nostru e la pamant. In schimb avem doar 2 televiziuni de stiri si toata lumea e scandalizata din cauza asta.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

20 Responses

 1. Mircea Meşter

  Lumea nu e scandalizată că avem două televiziuni de ştiri, ci pentru că avem două televiziuni care se laudă că-s de ştiri, dar care se pişă pe toate regulile unei astfel de televiziuni.

  În rest, ai dreptate cu alea de sport. Şi acolo e la fel.

  Reply
 2. Neydamn

  Nu fiecare televiziune in parte transmite aceleasi lucruri sau programe sport. Sunt cateva care transmit din Primera, altele din alt campionat. Avem o piata diversificata sportiva, iar daca stau sa ma gandesc dupa televiziunile pe care le-ai enumerat, nu te face sa te gandesti ca romanii prefera sportul decat sa asculte balivernele politicienilor care i-au adus la pamant?

  Reply
 3. Adrian N

  IQ iubitorilor din sport de la noi in tare tinde catre 0 drept urmare n-ai cum sa le introduci sporturi precum biliard, snooker si mai ales golf. Astea sunt chestii interzise pentru retardati. Financiar vorbind, tu ai face o televiziune pentru 1000 insi pasionati de golf? 🙂

  Reply
 4. azone24

  Televiziunile sunt exact ca blogurile, vizeaza o nisa de piata cu potential ridicat, verifica concurenta care avand in vedere ca e vorba de televiziuni nu este prea mare si Pac au trantit peste noapte o televiziune.

  Dupa internet cine stie poate asta este viitoarea mare afacere, si sa vezi atunci concurenta cand vor fi televiziuni ca ciupercile dupa ploaie , pe fiecare cuvant in parte care defineste o nisa de piata.

  Poate ar trebui facut din timp, unde mai pui ca ceea ce exista la ora actuala sunt cam varza. Bine daca ar fi dupa mine ar da faliment avand in vedere ca nu pup TV de aproape 8 ani de zile, iar singurele canale pe care le onorez cu vederea cand intamplator imi pica vreo telecomanda in mana sunt cele Documentare, discovery, national geografic etc…dar na ma apucasi sa le fac reclama:)

  poate ar trebui facut un canal TV gen Internet 24/24 sa aiba si “bloggerii” canalul lor TV, ETE Cum dadusi o idee…trebuie rumegata dar nu cred ca ar fi tocmai rea avand in vedere cati oameni cababili si cu viziune exista in online-ul romanesc 😉

  Reply
 5. Red9

  Cine se mai uita la televizor? In afara de stiri, eu am renuntat complet la acest mod de divertisment. Internetul imi este suficient.

  Reply
 6. NetuLiber

  Mai bine spuneai canale, nu televiziuni. O televiziune inseamna mai mult de o imagine retransmisa.
  Digisport-urile sunt asa de multe pentru ca au cumparat in ‘prostie’ aproape tot ce se putea de pe piata, iar continutul nu incapea in 1 canal. Digisport HD = Digisport 1. Problema lor este ca ar trebui toate transmise HD pentru ca ajungi sa vezi pe programul hd un meci gen vointa sibiu-medias [filmat sd] iar pe digisport 3 sa fie etapa de motogp [filmat hd].
  Alea 2 televiziuni sunt hulite de unele persoane pentru ca arunca cu ‘chestii’ doar intr-o singura parte fara sa faca televiziune.
  @bogdan pater – le vezi pe sportingbet

  Reply
 7. Caly

  Pe Digi Sport 1,2,3 ai handbal, Moto GP, Formula 1, tennis, atletism, volei, polo, judo, gimnastica si altele. 😀

  Reply
 8. Yamasha

  ps. digisportHD numai HD nu transmit..probabil ca emit ei HD dar daca sursa este SD degeaba…
  revenit la subiect…nu prea ma mai uit decat la stiri si la badea la tv…in rest..

  Reply
  • piticu

   pe dolce vrei sa zici …

   digisport HD e de cateva luni numai cu programe HD.

   pentru unele meciuri romanesti e totusi o problema da

   Reply
 9. Ionut

  poti sa faci un update si sa spui ca gsp nu este chiar gratuit cum se lauda ei.

  iei la pachet a1, a2, a3, si euforia si ai gsp bonus la pachet.

  normal ca pretul pentru primele 4 este facut mai mare, ca gsp-ul sa fie moca 😉

  in loc sa vanda 5 posturi cu 5 lei, le dau pe primele 4 la 1.25 lei si gsp bonus… in final platesti tot 5 lei pentru 5 posturi.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.