home to blog Cate numere de telefon ai schimbat anul trecut?

Cate numere de telefon ai schimbat anul trecut?

Eu am acelasi numar de telefon de vreo 9 ani de zile, sau 10. In schimb am primit adineauri un numar de telefon, cred ca al 4-lea pe care si l-a schimbat un prieten in  ultimul an de zile.

Tu de cate ori ti-ai schimbat numarul de telefon in ultimul an? Si de ce ?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

37 thoughts on “Cate numere de telefon ai schimbat anul trecut?

  1. Eu am un prieten care-si schimba foarte des numarul (lunar) pt ca e mai ieftin cu aproximativ 5-6 lei sa iei o cartela cu tot cu numar si credit initial de 5e, decat sa iei o cartela de reincarcare de 5e. Deasemenea , la Cosmote cartelele sunt foarte proaste , unele au durata de viata chiar si de cateva luni, iar daca vrei sa-ti recuperezi numarul trebuie sa platesti 7$+TVA (este doar inlocuirea sim-ului , nu vezi nimic credit din banii astia) , iar acest lucru NU este deloc rentabil. Adica , decat sa dau 7e+tva sa imi recuperez un numar pe care va trebui sa il incarc cu 5e cat mai repede , mai bine iau o cartela noua care este chiar mai ieftina decat acea reincarcare de 5e.
    Sau scenariul 3: este suna extrem de des noaptea , injurat , mistocarit , “agatat” , explorat in toate gaurile lui si ale neamului sau , etc. Acesta este cazzul meu :o) Am fani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.