home to blog Cate fail-uri într-o singură reclamă

Cate fail-uri într-o singură reclamă

Hai să numărăm împreună toate greșelile din această reclamă. Mă rog, o semi-reclamă pentru că reprezentanții companiei au spus că această reclamă era internă și că nu trebuia să apară public, încă. Și nu vă legați de limbă, asta e ultima problemă.

Să începem. Mașina e diesel, dar ei bagă benzină. Aparent de când s-a aprins becul de combustibil, până la alimentare au trecut 5 ore. (e bine ca au făcut mai multe duble totuși). Soția nu poartă centură. Copilul nu poartă centură și nici nu e în scaun de copil.
Voi ce mai găsiți aici?

Si reacția oficială a lor 🙂

Dragi Prieteni, ma bucur ca v-ati amuzat:) Sper sa nu va dezamagesc, dar:Cristi Dorombach, merci de semnal, deja am…

Posted by Iolanta Mura on Wednesday, April 6, 2016

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “Cate fail-uri într-o singură reclamă

  1. Chiar de la inceput, gagica zice acel MMMMMM de parca tocmai a vazut o geanta Vuitton, nicidecum uimire :)) Mia aia de wati din interiorul masinii cand vorbesc ei acolo :)) Apoi ea zice “imi place atmosfera acolo”, dar nici nu deschide usa , ce sa mai zic de dat jos din masina:))) Restul le gasiti voi, astea mi s-au parut funny rau.A, si LIMBA.

  2. Stimate Domnule Dorombach. Din numele companiei BEMOL va rog respectuos sa scoateti pretinsul spot BEMOL Promotie 2016 de pe aceasta pagina (eventual si de pe alte pagini pe care l-ati postat). Youtube deja l-a scos pe motivul incalcarii drepturilor noastre de proprietate intelectuala. Speram ca drepturile noastre vor fi respectate si va multumim anticipat pentru intelegere.

    1. Pe youtube e privat, nici macar deleted 😉

      Anyway, eu pot sa il scot ca ma rugati voi frumos, dar asta nu inseamna ca nu il vor rostogoli altii. Asta e internetul 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: